Χτυπάτε το βούτυρο ή τη μαργαρίνη με τη ζάχαρη για 2-3 λεπτά, στη δυνατή ταχύτητα. Στη συνέχεια, προσθέτετε τα αυγά και συνεχίζετε το χτύπημα για 3 λεπτά, μέχρι να αφρατέψουν.
Προσθέτετε το γιαούρτι και τα μπαχαρικά, ρίχνετε τη Φαρίνα ΓΙΩΤΗΣ, και ανακατεύετε με μαρίζ.
Βουτυρώνετε ένα ταψάκι 25 εκατοστών, πασπαλίζετε με το αμύγδαλο φιλέ και τις 2 κουταλιές της σούπας ζάχαρη και τοποθετείτε τα ροδάκινα στον πάτο του ταψιού. Από πάνω, ρίχνετε το μίγμα του κέικ και ψήνετε στους 180°C, για περίπου 50 λεπτά.
Ξεφορμάρετε και γαρνίρετε με ζάχαρη άχνη.