Ετοιµάζετε τις Κρέπες ΓΙΩΤΗΣ σύµφωνα µε τις οδηγίες του κουτιού και τις αφήνετε να κρυώσουν. Χτυπάτε τους 2 φακέλους Κρέµα Ζαχαροπλαστικής µε γεύση πραλίνα ΓΙΩΤΗΣ µε 800 ml γάλα σύµφωνα µε τις οδηγίες. Για µεγαλύτερη ευκολία µεταφέρετε την έτοιµη κρέµα ζαχαροπλαστικής σε ένα κορνέ ζαχαροπλαστικής. Βάζετε στην πιατέλα την πρώτη κρέπα. Απλώνετε µία λεπτή στρώση κρέµας από το κέντρο προς τα έξω. Μην καλύψετε όλη την επιφάνεια της κρέπας καθώς η κρέµα θα απλωθεί προς τα έξω λόγω του βάρους των στρώσεων που θα ακολουθήσουν. Καλύπτετε µε τη δεύτερη κρέπα και επαναλαµβάνετε τη διαδικασία µε τις υπόλοιπες κρέπες και την υπόλοιπη κρέµα. Χτυπάτε ένα φάκελο Garni Ζαχαροπλαστικής µε γεύση βανίλια ΓΙΩΤΗΣ µε 200 ml γάλα σύµφωνα µε τις οδηγίες. Γαρνίρετε µε το Garni και µε φρέσκα κόκκινα φρούτα και διακοσµείτε µε Σιρόπι Σοκολάτας ΓΙΩΤΗΣ. Βάζετε την τούρτα στο ψυγείο για τουλάχιστον µία ώρα πριν σερβίρετε.
Tip: Μπορείτε να εµπλουτίσετε τις στρώσεις µε κοµµάτια φρούτων, τριµµένο µπισκότο, ξηρούς καρπούς ή άλλες επιλογές της αρεσκείας σας!
*Η Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση Πραλίνα και το Garni Ζαχαροπλαστικής με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ παρασκευάζονται με γάλα ή εναλλακτικά, για όσους το επιθυμούν, με τη χρήση ενός φυτικού, στις ίδιες ποσότητες με το γάλα.