Ετοιμάζετε το 1·2·Bake! Μίγμα για Muffins σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού, το μοιράζετε σε 12 φορμάκια για cupcakes και ψήνετε. Ετοιμάζετε το frosting: λιώνετε τη Σοκολάτα με γεύση Φράουλα σε σταγόνες ΓΙΩΤΗΣ σε μπεν μαρί. Χτυπάτε τη ζάχαρη άχνη με τη μαργαρίνη μέχρι να αφρατέψει και προσθέτετε τη σοκολάτα. Ανακατεύετε καλά και γαρνίρετε τα cupcakes με τη βοήθεια κορνέ. Ανακατεύετε τη ζαχαρόπαστα με το χρώμα ζαχαροπλάστικής, φτιάχνετε αυτάκια λαγού και γαρνίρετε.
Πασχαλινά cupcakes λαγουδάκια
Υλικά
- 1 κουτί 1·2·Bake! Μίγμα για Muffins
- 150ml (3⁄4 φλιτζ. τσαγιού) σπορέλαιο
- 200ml (1 φλιτζ. τσαγιού) νερό
- ξύσμα από 1 πορτοκάλι
- 1 αυγό
- Υλικά για το frosting:
- 300 γρ. (2 φλιτζ. τσαγιού) ζάχαρη άχνη
- 125 γρ. (2/3 φλιτζ. τσαγιού) βούτυρο ή μαργαρίνη
- 1 φάκελος Σοκολάτα με γεύση Φράουλα σε σταγόνες ΓΙΩΤΗΣ
- Υλικά για το γαρνίρισμα:
- 150 γρ. ζαχαρόπαστα
- 2 -3 σταγόνες κόκκινο χρώμα ζαχαροπλαστικής
Εκτέλεση
Υλικά
- 1 κουτί 1·2·Bake! Μίγμα για Muffins
- 150ml (3⁄4 φλιτζ. τσαγιού) σπορέλαιο
- 200ml (1 φλιτζ. τσαγιού) νερό
- ξύσμα από 1 πορτοκάλι
- 1 αυγό
- Υλικά για το frosting:
- 300 γρ. (2 φλιτζ. τσαγιού) ζάχαρη άχνη
- 125 γρ. (2/3 φλιτζ. τσαγιού) βούτυρο ή μαργαρίνη
- 1 φάκελος Σοκολάτα με γεύση Φράουλα σε σταγόνες ΓΙΩΤΗΣ
- Υλικά για το γαρνίρισμα:
- 150 γρ. ζαχαρόπαστα
- 2 -3 σταγόνες κόκκινο χρώμα ζαχαροπλαστικής
Βαθμός δυσκολίας: 2/5
1/5 = Πολύ εύκολο
2/5 = Εύκολο
3/5 = Μέτριο
4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια
5/5 = Για προχωρημένους