Βάζετε στον κάδο του μίξερ όλα τα υλικά για τη ζύμη και τα χτυπάτε μέχρι να δημιουργήσετε μία ομοιογενή ζύμη. Απλώνετε τη ζύμη σε μία ταρτιέρα διαμέτρου 22-24 εκ. και ψήνετε στους 160°C για 15 λεπτά, τοποθετώντας από πάνω μία λαδόκολλα και λίγα όσπρια για βάρος για να μην φουσκώσει. Ετοιμάζετε το Άνθος Αραβοσίτου με γεύση Πορτοκάλι ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες του φακέλου και το απλώνετε πάνω στην τάρτα. Καθαρίζετε και κόβετε στα 6 τα αχλάδια και τα τοποθετείτε πάνω στην κρέμα Άνθος Αραβοσίτου. Ψήνετε για άλλα 25 λεπτά στους 160°C, αφού πρώτα έχετε πασπαλίσει με άχνη ζάχαρη τα αχλάδια για να καραμελώσουν.
*Το Άνθος Αραβοσίτου βραστό με γεύση Πορτοκάλι ΓΙΩΤΗΣ παρασκευάζεται με γάλα ή εναλλακτικά, για όσους το επιθυμούν, με τη χρήση ενός φυτικού, στις ίδιες ποσότητες με το γάλα.