Σε 100 ml (1/2 φλιτζάνι τσαγιού) γάλα, αναμιγνύετε και χτυπάτε το Άνθος Αραβοσίτου με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ, τη ζάχαρη και τους κρόκους των αυγών. Βράζετε το υπόλοιπο γάλα και ρίχνετε το παραπάνω μίγμα, ανακατεύοντας συνεχώς σε χαμηλή φωτιά. Βράζετε την κρέμα ώσπου να πήξει, την αποσύρετε από τη φωτιά και προσθέτετε αν θέλετε μαργαρίνη. Ανακατεύετε καλά και την αφήνετε να κρυώσει.
Κόβετε τα αμύγδαλα σε μικρά κομματάκια και τα προσθέτετε στην κρέμα.
Φτιάχνετε το σιρόπι. Βράζετε για 1 λεπτό τη ζάχαρη με το νερό.
Σε μια φόρμα με σούστα Νο 22, τοποθετείτε μια στρώση μπισκότα σαβαγιάρ αφού τα ραντίσετε με λίγο σιρόπι. Απλώνετε τη μισή κρέμα, τοποθετείτε πάλι μια στρώση ραντισμένα σαβαγιάρ και την υπόλοιπη κρέμα. Καλύπτετε με ραντισμένα σαβαγιάρ. Αφήνετε τη φόρμα σκεπασμένη στο ψυγείο μερικές ώρες.
Ετοιμάζετε 1 φάκελο Garni Ζαχαροπλαστικής με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες που αναγράφονται στο κουτί. Αφαιρείτε προσεκτικά τη φόρμα, γαρνίρετε την τούρτα με το garni, τα αμύγδαλα και τα κερασάκια.
*Το Άνθος Αραβοσίτου βραστό με γεύση Βανίλια και το Garni Ζαχαροπλαστικής με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ παρασκευάζεται με γάλα ή εναλλακτικά, για όσους το επιθυμούν, με τη χρήση ενός φυτικού, στις ίδιες ποσότητες με το γάλα.