Πλένετε και κόβετε περίπου 300 γραμμάρια φράουλες σε τέταρτα. Τις ραντίζετε με 1 κουταλιά σούπας κονιάκ και 1 κουταλιά σούπας ζάχαρη.
Ακολουθείτε τις οδηγίες παρασκευής του Μιλφέιγ ΓΙΩΤΗΣ όπως αναγράφονται πάνω στη συσκευασία και προσθέτετε τις κομμένες φράουλες στην κρέμα Μιλφέιγ, έχοντας κρατήσει αρκετές για το γαρνίρισμα. Αναμιγνύετε ελαφρά με ένα κουτάλι. Τέλος, αφού ξεφορμάρετε το γλυκό διακοσμείτε τα πλαϊνά με κομματάκια φράουλας.
*Το Μιλφέιγ ΓΙΩΤΗΣ παρασκευάζεται με γάλα ή εναλλακτικά, για όσους το επιθυμούν, με τη χρήση ενός φυτικού στις ίδιες ποσότητες με το γάλα.
Μιλφέιγ με φράουλες
Υλικά
- 1 Μιλφέιγ ΓΙΩΤΗΣ
- 3½ φλιτζ. τσαγιού γάλα
- 300 γρ. φράουλες
- 1 κουτ. σούπας κονιάκ
- 1 κουτ. σούπας ζάχαρη
Εκτέλεση
Υλικά
- 1 Μιλφέιγ ΓΙΩΤΗΣ
- 3½ φλιτζ. τσαγιού γάλα
- 300 γρ. φράουλες
- 1 κουτ. σούπας κονιάκ
- 1 κουτ. σούπας ζάχαρη
Βαθμός δυσκολίας: 2/5
1/5 = Πολύ εύκολο
2/5 = Εύκολο
3/5 = Μέτριο
4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια
5/5 = Για προχωρημένους