Ανά κατηγορία

  • Ογκρατέν με καλοκαιρινά λαχανικά και μπεσαμέλ
    Ογκρατέν με καλοκαιρινά λαχανικά και μπεσαμέλ
    Πλένετε και κόβετε τα λαχανικά σε φέτες. Προσθέτετε αλάτι, πιπέρι και 1/2 φλιτζάνι του τσαγιού ελαιόλαδο και ψήνετε στους 190°C, για περίπου 20 λεπτά.
  • Πιπεριές Φλωρίνης γεμιστές με πλιγούρι και ελιές
    Πιπεριές Φλωρίνης γεμιστές με πλιγούρι και ελιές
    Κόβετε τις πιπεριές στη μέση και τις ξεσποριάζετε, χωρίς να βγάλετε το κοτσάνι.
  • Τάρτα σπανάκι με πουρέ πατάτας 
    Τάρτα σπανάκι με πουρέ πατάτας 
    Σοτάρετε στο ελαιόλαδο το κρεμμύδι και το πράσο, προσθέτετε το σπανάκι λίγο-λίγο και ελάχιστο αλάτι και ανακατεύετε σε δυνατή φωτιά και στο τέλος, προσθέτετε τις λιαστές τομάτες και τον βασιλικό και αλατοπιπερώνετε. Κατεβάζετε από την φωτιά.
  • Τάρτα με κολοκυθάκια
    Τάρτα με κολοκυθάκια
    Ετοιμάζετε τη γέμιση: Ρίχνετε λίγο αλάτι στο τριμμένο κολοκυθάκι, το αφήνετε για 15 λεπτά και μετά το στύβετε, για να φύγουν τα υγρά. Σοτάρετε στο ελαιόλαδο τα κολοκυθάκια και το κρεμμύδι.
  • Μαγειρίτσα
    Μαγειρίτσα
    Βράζετε τη συκωταριά για 15 λεπτά. Σουρώνετε και την ψιλοκόβετε. Σοτάρετε με το ελαιόλαδο τα κρεμμυδάκια και τη συκωταριά, για 2-3 λεπτά.