Ογκρατέν με λαχανικά και μπεσαμέλ
Σε μια κατσαρόλα, βάζετε το κουνουπίδι μαζί με 1 λίτρο (5 φλιτζάνια τσαγιού) γάλα και το αφήνετε να βράσει για 15 λεπτά. Αφού βράσει, το σουρώνετε και κρατάτε το γάλα.
Η ποικιλία και η ποιότητα των προϊόντων Μαγειρικής-Ζαχαροπλαστικής ΓΙΩΤΗΣ, συμβάλλει ευεργετικά στο βέλτιστο τελικό αποτέλεσμα των "γλυκών", αλλά και "αλμυρών" σας δημιουργιών! Είτε χρησιμοποιώντας τα ξεχωριστά είτε σε συνδυασμό με άλλα υλικά μπορείτε να ενθουσιάσετε τους γύρω σας με τους γευστικούς σας πειραματισμούς! Επιλέξτε τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν.