Βράζετε τα μακαρόνια, τα στραγγίζετε και τα βάζετε σε ένα βουτυρωμένο πυρέξ με διάσταση 34x25 εκατοστά. Ετοιμάζετε τον κιμά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας...
Ετοιμάζετε τον Κιμά Σόγιας σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Σβήνετε με το κρασί, προσθέτετε το κρεμμύδι, αλάτι, πιπέρι και τη μουστάρδα και σιγοβράζετε μέχρι να εξατμισθούν όλα τα υγρά.
Για τη ζύμη: Ζυμώνετε τα υλικά της ζύμης, μέχρι η ζύμη να μην κολλάει στα χέρια σας. Την αφήνετε για 1 ώρα να ξεκουραστεί και να φουσκώσει. Λαδώνετε ένα μεγάλο ταψί και ανοίγετε τη ζύμη με τα χέρια...
Βράζετε ολόκληρο το λάχανο με λίγο αλάτι και βάζετε τα φύλλα ένα-ένα σε ένα ταψί για να κρυώσουν.Ετοιμάζετε τον κιμά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Προσθέτετε τα μανιτάρια, τα κρεμμύδια, τη μουστάρδα, αλάτι, πιπέρι, τα φύλλα καυκαλίθρας...