Ετοιμάζετε το Φρουί Ζελέ με γεύση Ροδάκινο ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
Στη συνέχεια, σε ένα ταψί στρογγυλό διαμέτρου 26 εκ. ρίχνετε το ζελέ ροδάκινο και την κομπόστα κομμένη σε σχήμα κυδωνιού.
Ψιλοκόβετε τις μισές φράουλες και τις υπόλοιπες τις κόβετε σε ροδέλες. Στον κάδο του μίξερ χτυπάτε το ΓΙΩΤΗΣ Crème όπως αναγράφεται στις οδηγίες της συσκευασίας.
Για τις ατομικές πάβλοβες: Βάζετε στον κάδο του μίξερ τα ασπράδια αυγού και το αλάτι και χτυπάτε αρχικά σε χαμηλή ταχύτητα και στη συνέχεια δυναμώνετε, ώσπου να γίνει μαρέγκα.