Φρούτα

  • Τούρτα με Ζελέ ροδάκινο
    Τούρτα με Ζελέ ροδάκινο
    Ετοιμάζετε το Φρουί Ζελέ με γεύση Ροδάκινο ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Στη συνέχεια, σε ένα ταψί στρογγυλό διαμέτρου 26 εκ. ρίχνετε το ζελέ ροδάκινο και την κομπόστα κομμένη σε σχήμα κυδωνιού.
  • Μιλφέιγ με Σαβαγιάρ
    Μιλφέιγ με Σαβαγιάρ
    Ψιλοκόβετε τις μισές φράουλες και τις υπόλοιπες τις κόβετε σε ροδέλες. Στον κάδο του μίξερ χτυπάτε το ΓΙΩΤΗΣ Crème όπως αναγράφεται στις οδηγίες της συσκευασίας.
  • Χριστουγεννιάτικες Κρέπες Κακάο με Μάνγκο
    Χριστουγεννιάτικες Κρέπες Κακάο με Μάνγκο
    Σε ένα μεγάλο μπολ βάζετε το 1·2·Bake! Μίγμα για Κρέπες, το Κακάο ΓΙΩΤΗΣ και 2 κουτ. σούπας νερό, περισσότερο από αυτό που αναγράφει η συσκευασία.
  • Ατομικές πάβλοβες με ΓΙΩΤΗΣ Pastry Classic
    Ατομικές πάβλοβες με ΓΙΩΤΗΣ Pastry Classic
    Για τις ατομικές πάβλοβες: Βάζετε στον κάδο του μίξερ τα ασπράδια αυγού και το αλάτι και χτυπάτε αρχικά σε χαμηλή ταχύτητα και στη συνέχεια δυναμώνετε, ώσπου να γίνει μαρέγκα.
  • Τάρτα αχλάδι
    Τάρτα αχλάδι
    Βάζετε στον κάδο του μίξερ όλα τα υλικά για τη ζύμη και τα χτυπάτε μέχρι να δημιουργήσετε μία ομοιογενή ζύμη.
Ρυθμίσεις cookies