Γιορτινό τραπέζι

  • Babka cake
    Babka cake
    Βάζετε στον κάδο του μίξερ το Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ και το αλάτι και τα ανακατεύετε. Σε ένα άλλο μπολ, ρίχνετε τη ζάχαρη, το γάλα χλιαρό (γύρω στους 30 °C) και την Μαγιά Στιγμής ΓΙΩΤΗΣ και ανακατεύετε να διαλυθεί καλά και να ενεργοποιηθεί.
  • Βασιλόπιτα
    Βασιλόπιτα
    Στο μίξερ χτυπάτε το βούτυρο, τη ζάχαρη άχνη, το ξύσμα πορτοκαλιού, τις βανίλιες, το μοσχοκάρυδο, τη μαστίχα, το μαχλέπι για 1 λεπτό στη χαμηλή ταχύτητα και μετά στη δυνατή ταχύτητα μέχρι να αφρατέψουν.
  • Triffle Κρέμα και Μπισκότο
    Triffle Κρέμα και Μπισκότο
    Ετοιμάζετε το Άνθος Αραβοσίτου βραστό με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες του φακέλου και το αφήνετε στο ψυγείο να κρυώσει για μισή ώρα περίπου.
  • Τάρτα Φρούτων με Άνθος Αραβοσίτου
    Τάρτα Φρούτων με Άνθος Αραβοσίτου
    Αναμιγνύετε το Τριμμένο Μπισκότο ΓΙΩΤΗΣ με το βούτυρο ή τη μαργαρίνη αφού το έχετε λιώσει και στρώνετε σε ταρτιέρα Νο 20 - 22 εκ.
  • Ταρτάκια φουντουκιού με Κρέμα Βανίλια και Φράουλες
    Ταρτάκια φουντουκιού με Κρέμα Βανίλια και Φράουλες
    Χτυπάτε το βούτυρο με τη ζάχαρη μέχρι να αφρατέψουν, προσθέτετε το αυγό και τα υπόλοιπα υλικά και συνεχίζετε το χτύπημα σε χαμηλή ταχύτητα για ένα λεπτό.
Ρυθμίσεις cookies