Τάρτα με βάση κακάο, μους σοκολάτας γάλακτος και γκανάζ σοκολάτας
Σε ένα κατσαρολάκι, ζεσταίνετε τη μισή κρέμα γάλατος και προσθέτετε την Κουβερτούρα Γάλακτος ΓΙΩΤΗΣ και τα φύλλα Ζελατίνης ΓΙΩΤΗΣ, τα οποία πρώτα έχετε μαλακώσει σε λίγο κρύο νερό, και ανακατεύετε.
Σε ένα κατσαρολάκι ζεσταίνετε την κρέμα γάλακτος, ρίχνετε την Κουβερτούρα 65% Κακάο ΓΙΩΤΗΣ και ανακατεύετε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μίγμα και να αποκτήσει λεία υφή.
Τράιφλ με λευκή σοκολάτα, κρέμα cheesecake και σταφύλια
Σε ένα μπολ, ρίχνετε το λιωμένο βούτυρο, τον δυόσμο και το μισό από το τριμμένο μπισκότο και ανακατεύετε με τα χέρια, μέχρι να δημιουργηθεί μία ομοιογενής ζύμη.
Ζεσταίνετε ελαφρά το βούτυρο με το γάλα και προσθέτετε τη Μαγιά Στιγμής ΓΙΩΤΗΣ, ώστε να διαλυθεί. Ρίχνετε το μίγμα μαζί με τα υπόλοιπα υλικά στο μίξερ και χτυπάτε με γάντζο, μέχρι η ζύμη να ξεκολλάει από τα τοιχώματα.