Βάζετε τα υλικά για τη ζύμη στο μίξερ και ζυμώνετε με τον γάντζο μέχρι να ξεκολλάει από τα τοιχώματα. Καλύπτετε με μεμβράνη και βάζετε στο ψυγείο για μισή ώρα.
Χτυπάτε στο μίξερ το βούτυρο (ή τη μαργαρίνη) με τη ζάχαρη μέχρι να αφρατέψουν. Προσθέτετε τα αυγά και συνεχίζετε το χτύπημα μέχρι να φουσκώσει το μίγμα.
Χτυπάτε στο μίξερ σε δυνατή ταχύτητα το βούτυρο με τη ζάχαρη μέχρι να αφρατέψουν. Στη συνέχεια, ρίχνετε ένα- ένα τα αυγά και συνεχίζετε το χτύπημα για 5 λεπτά μέχρι να φουσκώσουν.