Για τον καφέ / τσάι

  • Κορμός σοκολάτας με λικέρ και ξηρούς καρπούς
    Κορμός σοκολάτας με λικέρ και ξηρούς καρπούς
    Λιώνετε την Κουβερτούρα ΓΙΩΤΗΣ. Ανακατεύετε σε ένα μπολ τους ξηρούς καρπούς, το Κακάο ΓΙΩΤΗΣ, το λικέρ, τη ζάχαρη και το βούτυρο.
  • Τρουφάκια με πιπέρι και ουίσκι
    Τρουφάκια με πιπέρι και ουίσκι
    Λιώνετε την Κουβερτούρα ΓΙΩΤΗΣ και το βούτυρο, προσθέτετε όλα τα υπόλοιπα υλικά εκτός από το κακάο, τη ζάχαρη άχνη και το μπισκότο, ανακατεύετε και βάζετε το μίγμα στο ψυγείο, για 1 ώρα περίπου.
  • Κέικ σοκολάτας με γλάσο σοκολάτας
    Κέικ σοκολάτας με γλάσο σοκολάτας
    Χτυπάτε στο μίξερ το λάδι με τη μαργαρίνη και τη ζάχαρη. Προσθέτετε τα αυγά και συνεχίζετε το χτύπημα, μέχρι να φουσκώσουν.
  • Τάρτα με βάση κακάο, μους σοκολάτας γάλακτος και γκανάζ σοκολάτας
    Τάρτα με βάση κακάο, μους σοκολάτας γάλακτος και γκανάζ σοκολάτας
    Σε ένα κατσαρολάκι, ζεσταίνετε τη μισή κρέμα γάλατος και προσθέτετε την Κουβερτούρα Γάλακτος ΓΙΩΤΗΣ και τα φύλλα Ζελατίνης ΓΙΩΤΗΣ, τα οποία πρώτα έχετε μαλακώσει σε λίγο κρύο νερό, και ανακατεύετε.
  • Τάρτα με γκανάζ σοκολάτας και σύκα
    Τάρτα με γκανάζ σοκολάτας και σύκα
    Σε ένα κατσαρολάκι ζεσταίνετε την κρέμα γάλακτος, ρίχνετε την Κουβερτούρα 65% Κακάο ΓΙΩΤΗΣ και ανακατεύετε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μίγμα και να αποκτήσει λεία υφή.
Ρυθμίσεις cookies