Για τον καφέ / τσάι

  • Κέικ σοκολάτας με γλάσο σοκολάτας
    Κέικ σοκολάτας με γλάσο σοκολάτας
    Χτυπάτε στο μίξερ το λάδι με τη μαργαρίνη και τη ζάχαρη. Προσθέτετε τα αυγά και συνεχίζετε το χτύπημα, μέχρι να φουσκώσουν.
  • Τάρτα με βάση κακάο,μους σοκολάτας γάλακτος και γκανάζ σοκολάτας
    Τάρτα με βάση κακάο,μους σοκολάτας γάλακτος και γκανάζ σοκολάτας
    Σε ένα κατσαρολάκι, ζεσταίνετε τη μισή κρέμα γάλατος και προσθέτετε την Κουβερτούρα Γάλακτος ΓΙΩΤΗΣ και τα φύλλα Ζελατίνης ΓΙΩΤΗΣ, τα οποία πρώτα έχετε μαλακώσει σε λίγο κρύο νερό, και ανακατεύετε.
  • Τάρτα με γκανάζ σοκολάτας και σύκα
    Τάρτα με γκανάζ σοκολάτας και σύκα
    Σε ένα κατσαρολάκι ζεσταίνετε την κρέμα γάλακτος, ρίχνετε την Κουβερτούρα 65% Κακάο ΓΙΩΤΗΣ και ανακατεύετε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μίγμα και να αποκτήσει λεία υφή.
  • Pancakes με μπανάνες και σιρόπι σφενδάμου
    Pancakes με μπανάνες και σιρόπι σφενδάμου
    Ετοιμάζετε το 1·2·Bake! Μίγμα για Pancakes & Βάφλες, σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού για τα pancakes. Κόβετε τις μπανάνες σε φέτες.
  • Μάφινς σοκολάτας καπουτσίνο με frosting μασκαρπόνε
    Μάφινς σοκολάτας καπουτσίνο με frosting μασκαρπόνε
    Χτυπάτε με σύρμα το αυγό, το σπορέλαιο, το νερό, τον καφέ εσπρέσο, την κανέλα και προσθέτετε το 1·2·Bake! Μίγμα για Muffins Σοκολάτας.