Πασχαλινές συνταγές

  • Babka cake
    Babka cake
    Βάζετε στον κάδο του μίξερ το Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ και το αλάτι και τα ανακατεύετε. Σε ένα άλλο μπολ, ρίχνετε τη ζάχαρη, το γάλα χλιαρό (γύρω στους 30 °C) και την Μαγιά Στιγμής ΓΙΩΤΗΣ και ανακατεύετε να διαλυθεί καλά και να ενεργοποιηθεί.
  • Κανελόνια με Μπεσαμέλ
    Κανελόνια με Μπεσαμέλ
    Σοτάρετε τα κρεμμύδια, το πράσο και το σκόρδο στο ελαιόλαδο, σβήνετε με κρασί και αλατοπιπερώνετε. Αφού πιει όλα τα νερά ρίχνετε και το σπανάκι και συνεχίζετε το ψήσιμο μέχρι να εξατμιστούν όλα τα υγρά...
  • Ροζέτες αμυγδάλου
    Ροζέτες αμυγδάλου
    Στο μπολ του μίξερ ανακατεύετε όλα τα υλικά με το φτερό. Αν το μίγμα είναι πολύ μαλακό προσθέτετε 1-2 κουταλιές της σούπας Κορν Φλάουρ ΓΙΩΤΗΣ.
  • Σαλάτα με μαυρομάτικα φασόλια και Ρύζι με Φλοιό
    Σαλάτα με μαυρομάτικα φασόλια και Ρύζι με Φλοιό
    Βράζετε το ρύζι με 2-3 φλιτζάνια νερό. Προσθέτετε...
  • Κρέμα με γάλα σόγιας και ταχίνι
    Κρέμα με γάλα σόγιας και ταχίνι
    Σε ένα φλιτζάνι τσαγιού Ρόφημα Σόγιας διαλύετε το Κορν Φλάουρ, τη βανίλια και τη ζάχαρη. Σε μία κατσαρόλα βράζετε το υπόλοιπο...
Ρυθμίσεις cookies