Συνταγές 1·2·Bake!

 • Brownies με λευκή σοκολάτα
  Brownies με λευκή σοκολάτα
  Προετοιμάζετε το 1·2·Bake! Μίγμα για Brownies & Σοκολατόπιτα σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Στον κάδο ενός μίξερ βάζετε το αυγό, την άχνη ζάχαρη, το mascarpone, την λιωμένη Κουβερτούρα Σοκολάτα Λευκή ΓΙΩΤΗΣ και τα χτυπάτε όλα μαζί ώστε να γίνουν ένα αφράτο μίγμα.
 • Muffins βανίλιας με ξινόγαλο και super foods
  Muffins βανίλιας με ξινόγαλο και super foods
  Προετοιμάζετε το 1 κουτί 1·2·Bake! Μίγμα για Muffins σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας, αντικαθιστώντας το νερό με ξινόγαλο. Αφού ετοιμάσετε το μίγμα προσθέτετε μέσα στο μπολ τις σταφίδες, τις Νιφάδες Βρώμης Fytro και 50 γρ. από τον ηλιόσπορο.
 • Muffins σοκολάτας με βύσσινο
  Muffins σοκολάτας με βύσσινο
  Προετοιμάζετε το 1 κουτί 1·2·Bake! Μίγμα για Muffins Σοκολάτας σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Ψιλοκόβετε το βύσσινο σε μικρά κομμάτια και ξεκινάτε να γεμίζετε τις φόρμες σας με μίγμα.
 • Muffins σοκολάτας με μπανάνα
  Muffins σοκολάτας με μπανάνα
  Προετοιμάζετε το 1·2·Bake! Μίγμα για Muffins Σοκολάτας σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Ψιλοκόβετε την μπανάνα σε μικρά κομμάτια και ξεκινάτε να γεμίζετε τις φόρμες σας με το μίγμα για muffins που ετοιμάσατε. Από τα 2/3 της κάθε φόρμας για muffins γεμίζετε το 1/2 με μίγμα, προσθέτετε 1 κουτ. γλυκού μπανάνα κομμένη και συμπληρώνετε το άλλο 1/2 με μίγμα.
 • Pancakes με σπιτική μαρμελάδα μανταρίνι
  Pancakes με σπιτική μαρμελάδα μανταρίνι
  Για την μαρμελάδα: Καθαρίζετε τα μανταρίνια και κόβετε την ψίχα σε φέτες, αφαιρείτε αν τυχόν υπάρχουν κουκούτσια για να μην σας πικρίσουν τη μαρμελάδα. Στη συνέχεια παίρνετε το φλοιό από τα μανταρίνια καθαρίζετε με ένα μαχαίρι το άσπρο μέρος που βρίσκεται από την μέσα πλευρά του φλοιού τα κόβετε σε καρέ και τα ζεματίζετε σε τρία νερά για να βγάλουν την πικράδα τους.
Ρυθμίσεις cookies