Σε ένα μεγάλο μπολ ρίχνετε το βούτυρο (ή τη μαργαρίνη), το ηλιέλαιο, το κρασί, το ούζο, το Μπέικιν Παόυντερ ΓΙΩΤΗΣ, το αλάτι, το πιπέρι και ανακατεύετε καλά με ένα σύρμα χειρός.
Χτυπάτε στο μίξερ το βούτυρο με τη ζάχαρη και το ηλιέλαιο μέχρι να αφρατέψουν. Στη συνέχεια προσθέτετε ένα- ένα τα αυγά και χτυπάτε μέχρι να φουσκώσουν.
Χτυπάτε στο μίξερ στη δυνατή ταχύτητα τη ζάχαρη και το βούτυρο μέχρι να αφρατέψουν. Προσθέτετε ένα -ένα τα αυγά και συνεχίζετε το χτύπημα μέχρι να φουσκώσουν.