Πασχαλινές συνταγές

  • Babka cake
    Babka cake
    Βάζετε στον κάδο του μίξερ το Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ και το αλάτι και τα ανακατεύετε. Σε ένα άλλο μπολ, ρίχνετε τη ζάχαρη, το γάλα χλιαρό (γύρω στους 30 °C) και την Μαγιά Στιγμής ΓΙΩΤΗΣ και ανακατεύετε να διαλυθεί καλά και να ενεργοποιηθεί.
  • Σαρλότ με κρέμα πραλίνας
    Σαρλότ με κρέμα πραλίνας
    Σε ένα κατσαρολάκι βράζετε τη ζάχαρη με το νερό και προσθέτετε το κονιάκ. Ετοιμάζετε την Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση Πραλίνα ΓΙΩΤΗΣ, σύμφωνα με τις οδηγίες του φακέλου.
  • Μιλφέιγ Καραμέλας
    Μιλφέιγ Καραμέλας
    Κόβετε τη σφολιάτα σε τρίγωνα και την ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 220°C αέρα.
  • Κουλούρια Βανίλιας με αμύγδαλα
    Κουλούρια Βανίλιας με αμύγδαλα
    Χτυπάτε στο μίξερ στη μεσαία ταχύτητα με το φτερό, το βούτυρο, τη ζάχαρη άχνη, το μέλι, τη βανίλια και το πικραμύγδαλο για ένα λεπτό και μετά συνεχίζετε στη δυνατή ταχύτητα μέχρι να αφρατέψουν.
  • Κουλούρια δίχρωμα
    Κουλούρια δίχρωμα
    Χτυπάτε στο μίξερ στη μεσαία ταχύτητα με το φτερό, το βούτυρο, τη ζάχαρη άχνη, το μέλι, τη βανίλια και το ξύσμα πορτοκαλιού για ένα λεπτό και μετά συνεχίζετε στη δυνατή ταχύτητα μέχρι να αφρατέψουν.
Ρυθμίσεις cookies