Χτυπάτε στο μίξερ σε δυνατή ταχύτητα το βούτυρο με τη ζάχαρη μέχρι να αφρατέψουν. Στη συνέχεια, ρίχνετε ένα- ένα τα αυγά και συνεχίζετε το χτύπημα για 5 λεπτά μέχρι να φουσκώσουν. Προσθέτετε το γάλα, την κρέμα γάλακτος, το μέλι, την λιωμένη Κουβερτούρα κλασική ΓΙΩΤΗΣ και το κονιάκ και χτυπάτε για ένα λεπτό ακόμα. Ρίχνετε τη Φαρίνα ΓΙΩΤΗΣ, την Κουβερτούρα σε Σταγόνες ΓΙΩΤΗΣ και τα μισά φουντούκια και ανακατεύετε με μια μαρίζ. Αδειάζετε το μίγμα σε βουτυρωμένο και αλευρωμένο τετράγωνο ταψί 25x25 εκ., ρίχνετε από πάνω τα υπόλοιπα φουντούκια και ψήνετε στους 180°C για περίπου 45 λεπτά.