Πάβλοβα με κρέμα τριαντάφυλλο

Υλικά

Για 10 τεμάχια:

  • 50 γρ. (2 1/2 κουτ. σούπας) Μαρμελάδα Φράουλα Fytro 
  • 2 κουτ. σούπας  φιστίκια Αιγίνης χοντροκομμένα 
  • 5 ασπράδια 
  • 150 γρ. (3/4 φλιτζ. τσαγιού) ζάχαρη κρυσταλλική 
  • 160 γρ. (1 φλιτζ. τσαγιού) ζάχαρη άχνη 
  • 1 φάκελος Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ
  • 400 ml (2 φλιτζ. τσαγιού) γάλα 
  • 4 γρ.(1 κουτ.σούπας) ροδόνερο
  • 30 μικρά αυγά σοκολατένια 
Εκτέλεση

Χτυπάτε τα ασπράδια με την κρυσταλλική ζάχαρη μέχρι να φουσκώσουν. Κοσκινίζετε τη ζάχαρη άχνη και την ανακατεύετε με τη μαρέγκα. Με μια σακούλα ζαχαροπλαστικής, κόβετε τη μαρέγκα σχηματίζοντας 10 πάβλοβες και ψήνετε στους 80°C για μια ώρα. Αφήνετε να στεγνώσουν καλά με τον φούρνο σας σβηστό.
Ετοιμάζετε την Κρέμα Ζαχαροπλαστκής με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες του φακέλου, προσθέτοντας και το ροδόνερο. Αλείφετε τις πάβλοβες με τη Μαρμελάδα Φράουλα Fytro, μοιράζετε από πάνω την κρέμα και γαρνίρετε με τα σοκολατένια αυγά και τα φιστίκια Αιγίνης.

*Η Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ παρασκευάζεται με γάλα ή εναλλακτικά, για όσους το επιθυμούν, με τη χρήση ενός φυτικού, στις ίδιες ποσότητες με το γάλα.

 

Βαθμός δυσκολίας: 2/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους
Βαθμολογία: 5/5
Ρυθμίσεις cookies