Χτυπάτε τα ασπράδια με την κρυσταλλική ζάχαρη μέχρι να φουσκώσουν. Κοσκινίζετε τη ζάχαρη άχνη και την ανακατεύετε με τη μαρέγκα. Με μια σακούλα ζαχαροπλαστικής, κόβετε τη μαρέγκα σχηματίζοντας 10 πάβλοβες και ψήνετε στους 80°C για μια ώρα. Αφήνετε να στεγνώσουν καλά με τον φούρνο σας σβηστό.
Ετοιμάζετε την Κρέμα Ζαχαροπλαστκής με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες του φακέλου, προσθέτοντας και το ροδόνερο. Αλείφετε τις πάβλοβες με τη Μαρμελάδα Φράουλα Fytro, μοιράζετε από πάνω την κρέμα και γαρνίρετε με τα σοκολατένια αυγά και τα φιστίκια Αιγίνης.
*Η Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ παρασκευάζεται με γάλα ή εναλλακτικά, για όσους το επιθυμούν, με τη χρήση ενός φυτικού, στις ίδιες ποσότητες με το γάλα.