Σε 100 ml (1/2 φλιτζάνι τσαγιού) γάλα, αναμιγνύετε το 'Aνθος Αραβοσίτου Σοκολάτα ΓΙΩΤΗΣ και τη ζάχαρη. Βράζετε το υπόλοιπο γάλα και ρίχνετε το παραπάνω μίγμα, ανακατεύοντας συνεχώς σε χαμηλή φωτιά. Βράζετε την κρέμα ώσπου να πήξει, αποσύρετε από τη φωτιά, προσθέτετε τη μαργαρίνη και την αφήνετε να κρυώσει καλά.
Φτιάχνετε το σιρόπι. Βράζετε για 1 λεπτό περίπου τη ζάχαρη με το νερό. Προσθέτετε αν θέλετε και 1 κουταλιά σούπας ποτό της αρέσκειας σας.
Παρασκευάζετε το Super Mousse Κακάο ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού και το αφήνετε λίγο στο ψυγείο.
Σε μια φόρμα με σούστα Νο 22, τοποθετείτε στον πάτο και στα τοιχώματα μια στρώση μπισκότα σαβαγιάρ, αφού τα ραντίσετε με λίγο από το σιρόπι που έχετε φτιάξει.
Απλώνετε την κρέμα σοκολάτα, τοποθετείτε πάλι μια στρώση ραντισμένα σαβαγιάρ και καλύπτετε με το έτοιμο Super Mousse Κακάο ΓΙΩΤΗΣ.
Αφήνετε τη φόρμα σκεπασμένη στο ψυγείο μερικές ώρες και σερβίρετε.
*Η Super Mousse με γεύση Σοκολάτα και το Άνθος Αραβοσίτου με γεύση Σοκολάτα ΓΙΩΤΗΣ παρασκευάζονται με γάλα ή εναλλακτικά, για όσους το επιθυμούν, με τη χρήση ενός φυτικού, στις ίδιες ποσότητες με το γάλα.