Σε φόρμα με σούστα Νο 24 τοποθετείτε μια Βάση για τούρτα με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ ή μία στρώση (περίπου 130 γραμμάρια) μπισκότα σαβαγιάρ και την ραντίζετε με λίγο γάλα, στο οποίο έχετε προσθέσει 2 κουταλιές της σούπας κονιάκ.
Παρασκευάζετε ένα φάκελο Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ, σύμφωνα με τις οδηγίες.
Σε μπολ βάζετε 4 κουταλιές της σούπας από την έτοιμη κρέμα ζαχαροπλαστικής κα προσθέτετε το Σιρόπι Φράουλα ΓΙΩΤΗΣ, ανακατεύετε και καλύπτετε τη βάση.
Απλώνετε την υπόλοιπη κρέμα ζαχαροπλαστικής πάνω από τη στρώση κρέμας φράουλα.
Βάζετε τη δεύτερη Βάση για τούρτα ή άλλη μια στρώση (περίπου 130 γραμμάρια) σαβαγιάρ ραντισμένη με λίγο γάλα και κονιάκ.
Χτυπάτε στο μίξερ ένα φάκελο Garni με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ με 200 ml (1 φλιτζάνι τσαγιού) γάλα σύμφωνα με τις οδηγίες παρασκευής και καλύπτετε με το μισό Garni την επιφάνεια της τούρτας και με το υπόλοιπο σχηματίζετε ρόμβους, αν θέλετε.
Διακοσμείτε την επιφάνεια του γλυκίσματος με φρέσκες φράουλες. Σερβίρετε το γλυκό κρύο.
*Η Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση Βανίλια και το Garni Ζαχαροπλαστικής με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ παρασκευάζονται με γάλα ή εναλλακτικά, για όσους το επιθυμούν, με τη χρήση ενός φυτικού, στις ίδιες ποσότητες με το γάλα.