Σε ένα κατσαρολάκι βάζετε 2 φλιτζάνια τσαγιού κρέμα γάλακτος, τη ζεσταίνετε, προσθέτετε το περιεχόμενο των 2 φακέλων Κουβερτούρα σε Σταγόνες ΓΙΩΤΗΣ και ανακατεύετε μέχρι να λιώσει η σοκολάτα.
Βάζετε το μίγμα στο ψυγείο.
Την επόμενη μέρα χτυπάτε το μίγμα στο μίξερ μέχρι να αφρατέψει η κρέμα.
Ετοιμάζετε τη βάση του μπισκότου σύμφωνα με τις οδηγίες του φακέλου Τριμμένο Μπισκότο ΓΙΩΤΗΣ και τη στρώνετε σε μία φόρμα με σούστα που ανοίγει, διαμέτρου 22-23 εκατοστών.
Απλώνετε από πάνω τη Μαρμελάδα Φράουλα Fytro και μετά την κρέμα.
Ζεσταίνετε την υπόλοιπη κρέμα γάλακτος, προσθέτετε τον 3ο φάκελο κουβερτούρας, ανακατεύετε μέχρι να λιώσει και απλώνετε το γλάσο πάνω από την κρέμα.
Βάζετε την τούρτα στο ψυγείο.
Τούρτα με κουβερτούρα
Υλικά
- 1 φάκελος Τριμμένο Μπισκότο ΓΙΩΤΗΣ
- 100 γρ. (1/2 φλιτζ. τσαγιού) βούτυρο ή μαργαρίνη
- 3 κουτ. σούπας Μαρμελάδα Φράουλα Fytro
- 500 ml (2½ φλιτζ. τσαγιού) κρέμα γάλακτος
- 3 φάκελοι Κουβερτούρα σε Σταγόνες ΓΙΩΤΗΣ
Εκτέλεση
Υλικά
- 1 φάκελος Τριμμένο Μπισκότο ΓΙΩΤΗΣ
- 100 γρ. (1/2 φλιτζ. τσαγιού) βούτυρο ή μαργαρίνη
- 3 κουτ. σούπας Μαρμελάδα Φράουλα Fytro
- 500 ml (2½ φλιτζ. τσαγιού) κρέμα γάλακτος
- 3 φάκελοι Κουβερτούρα σε Σταγόνες ΓΙΩΤΗΣ
Βαθμός δυσκολίας: 4/5
1/5 = Πολύ εύκολο
2/5 = Εύκολο
3/5 = Μέτριο
4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια
5/5 = Για προχωρημένους