Σε ένα κατσαρολάκι βάζετε το νερό και το Επιτραπέζιο Γλυκαντικό σε Σκόνη Sweet & Balance ΓΙΩΤΗΣ. Μόλις πάρουν μία βράση, κατεβάζετε το κατσαρολάκι από τη φωτιά, προσθέτετε τα φύλλα δυόσμου και αφήνετε το σιρόπι να κρυώσει.
Ξεπλένετε καλά τις φράουλες και τις πολτοποιείτε στο μπλέντερ.
Μόλις κρυώσει το σιρόπι, προσθέτετε τις πολτοποιημένες φράουλες, ανακατεύετε και σερβίρετε. Αν θέλετε πριν το σερβίρισμα, βάλτε το ρόφημα λίγο στο ψυγείο να παγώσει.