Κόβετε τη σφολιάτα σε τρίγωνα και την ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 220°C αέρα.
Ετοιμάζετε το Άνθος Αραβοσίτου Στιγμής με γεύση Καραμέλα ΓΙΩΤΗΣ με τα 2 1/2 φλιτζάνια τσαγιού γάλα και το αλάτι, σύμφωνα με τις οδηγίες του φακέλου.
Χτυπάτε το Garni με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ μαζί με το υπόλοιπο γάλα.
Ανακατεύετε το έτοιμο Άνθος Αραβοσίτου Καραμέλα με το έτοιμο Garni και τη λιωμένη Kουβερτούρα Γάλακτος ΓΙΩΤΗΣ.
Σε μια πιατέλα βάζετε τα τρίγωνα της σφολιάτας. Μοιράζετε την κρέμα, σκεπάζετε με κομματάκια σφολιάτας και πασπαλίζετε με ζάχαρη άχνη.
*Το Garni Ζαχαροπλαστικής με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ παρασκευάζεται με γάλα ή εναλλακτικά, για όσους το επιθυμούν, με τη χρήση ενός από τα φυτικά ροφήματα Fytro (https://fytro.com.gr/fytro-product-catego/rofimata-products/ ) στις ίδιες ποσότητες με το γάλα.