Panna cotta καρύδας με Φρουί Ζελέ ροδάκινο

Υλικά
  • 1 συσκευασία Panna Cotta με γεύση Καραμέλα ΓΙΩΤΗΣ 
  • 1 φάκελος Φρουί Ζελέ με γεύση Ροδάκινο ΓΙΩΤΗΣ 
  • 550 ml (2 3/4 φλιτζ. τσαγιού) ρόφημα καρύδας 
  • 150 γρ. ροδάκινο κομπόστα στραγγισμένη 
  • 2 κουτ. σούπας τριμμένη καρύδα
Εκτέλεση

Ετοιμάζετε την Panna Cotta με γεύση Καραμέλα ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας, χρησιμοποιώντας το ρόφημα καρύδας αντί για γάλα. Προσθέτετε το σιρόπι καραμέλας και ανακατεύετε.
Μοιράζετε την κρέμα σε 5-6 ατομικά ποτηράκια και τα βάζετε στο ψυγείο μέχρι να πήξει.
Ετοιμάζετε το Φρουί Ζελέ με γεύση Ροδάκινο ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας και το απλώνετε πάνω από την παγωμένη panna cotta. Tα βάζετε στο ψυγείο μέχρι να παγώσει το φρουί ζελέ.
Γαρνίρετε με κομμάτια ροδάκινου, βουτηγμένα στην καρύδα.

Βαθμός δυσκολίας: 2/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους
Βαθμολογία: 4/5
Ρυθμίσεις cookies