Ετοιμάζετε την Panna Cotta με γεύση Καραμέλα ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας, χρησιμοποιώντας το ρόφημα καρύδας αντί για γάλα. Προσθέτετε το σιρόπι καραμέλας και ανακατεύετε.
Μοιράζετε την κρέμα σε 5-6 ατομικά ποτηράκια και τα βάζετε στο ψυγείο μέχρι να πήξει.
Ετοιμάζετε το Φρουί Ζελέ με γεύση Ροδάκινο ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας και το απλώνετε πάνω από την παγωμένη panna cotta. Tα βάζετε στο ψυγείο μέχρι να παγώσει το φρουί ζελέ.
Γαρνίρετε με κομμάτια ροδάκινου, βουτηγμένα στην καρύδα.
* Η Panna Cotta με γεύση Καραμέλα ΓΙΩΤΗΣ παρασκευάζεται με γάλα ή εναλλακτικά, για όσους το επιθυμούν, με τη χρήση ενός από τα φυτικά ροφήματα Fytro (https://fytro.com.gr/fytro-product-catego/rofimata-products/), στις ίδιες ποσότητες με το γάλα.
Panna cotta καρύδας με Φρουί Ζελέ ροδάκινο
Υλικά
- 1 συσκευασία Panna Cotta με γεύση Καραμέλα ΓΙΩΤΗΣ
- 1 φάκελος Φρουί Ζελέ με γεύση Ροδάκινο ΓΙΩΤΗΣ
- 550 ml (2 3/4 φλιτζ. τσαγιού) ρόφημα καρύδας
- 150 γρ. ροδάκινο κομπόστα στραγγισμένη
- 2 κουτ. σούπας τριμμένη καρύδα
Εκτέλεση
Υλικά
- 1 συσκευασία Panna Cotta με γεύση Καραμέλα ΓΙΩΤΗΣ
- 1 φάκελος Φρουί Ζελέ με γεύση Ροδάκινο ΓΙΩΤΗΣ
- 550 ml (2 3/4 φλιτζ. τσαγιού) ρόφημα καρύδας
- 150 γρ. ροδάκινο κομπόστα στραγγισμένη
- 2 κουτ. σούπας τριμμένη καρύδα
Βαθμός δυσκολίας: 2/5
1/5 = Πολύ εύκολο
2/5 = Εύκολο
3/5 = Μέτριο
4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια
5/5 = Για προχωρημένους