Ετοιμάζετε την Panna Cotta με Σιρόπι με γεύση Φράουλα ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Μοιράζετε το μισό μίγμα σε 4 ποτήρια και τα βάζετε στο ψυγείο να παγώσουν.
Διαλύετε το Φρουί Ζελέ με γεύση Ροδάκινο ΓΙΩΤΗΣ χρησιμοποιώντας σε 1 1/2 φλιτζ. νερό.
Πολτοποιείτε τα ροδάκινα κρατώντας 1 ροδάκινο για γαρνίρισμα και τα προσθέτετε στο ζελέ. Μοιράζετε το ζελέ στα ποτήρια και τα βάζετε στο ψυγείο να παγώσει το ζελέ. Μοιράζετε από πάνω την υπόλοιπη κρέμα και μια ακόμα στρώση ζελέ και βάζετε τα ποτήρια στο ψυγείο για 2-3 ώρες.
Γαρνίρετε με τις φράουλες, το ροδάκινο και εάν θέλετε με το σιρόπι φράουλας από τη συσκευασία της Panna Cotta.
*Η Panna Cotta με Σιρόπι με γεύση Φράουλα ΓΙΩΤΗΣ παρασκευάζεται με γάλα ή εναλλακτικά, για όσους το επιθυμούν, με τη χρήση ενός φυτικού, στις ίδιες ποσότητες με το γάλα.