Ετοιμάζετε το Μίγμα για Παγωτό με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού, χρησιμοποιώντας (2 1/2 φλιτζ. τσαγιού) γάλα.
Πολτοποιείτε τα βερίκοκα και τις φράουλες και τα προσθέτετε στο μίγμα για παγωτό. Απλώνετε μια μεμβράνη σε 2 μακρόστενες φόρμες (23 x 9 εκ.), μοιράζετε το μισό παγωτό και βάζετε τις φόρμες στην κατάψυξη για δύο ώρες.
Ανακατεύετε τους ξηρούς καρπούς με τις Νιφάδες Βρώμης Fytro και τα μοιράζετε στις 2 φόρμες. Απλώνετε το υπόλοιπο παγωτό και βάζετε τα παγωτά στην κατάψυξη για 3-4 ώρες.
Παγωτό Κορμός Βερίκοκο
Υλικά
- 1 κουτί Μίγμα για Παγωτό με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ
- 500 ml (2 1/2 φλιτζ. τσαγιού) γάλα
- 300 γρ. ξηροί καρποί σε κομματάκια (αμύγδαλα, κάσιους, φιστίκια, φουντούκια)
- 400 γρ. κομπόστα βερίκοκο
- 100 γρ. φράουλες
- 100 γρ. (1 φλιτζ. τσαγιού) Νιφάδες Βρώμης Fytro
Εκτέλεση
Υλικά
- 1 κουτί Μίγμα για Παγωτό με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ
- 500 ml (2 1/2 φλιτζ. τσαγιού) γάλα
- 300 γρ. ξηροί καρποί σε κομματάκια (αμύγδαλα, κάσιους, φιστίκια, φουντούκια)
- 400 γρ. κομπόστα βερίκοκο
- 100 γρ. φράουλες
- 100 γρ. (1 φλιτζ. τσαγιού) Νιφάδες Βρώμης Fytro
Βαθμός δυσκολίας: 3/5
1/5 = Πολύ εύκολο
2/5 = Εύκολο
3/5 = Μέτριο
4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια
5/5 = Για προχωρημένους