Cookies με ξηρούς καρπούς και μέλι

Υλικά
  • 375 γρ. (3 φλιτζ. τσαγιού) Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ
  • 12 γρ. (2 1/2 κουτ. γλυκού) Μπέικιν Πάουντερ ΓΙΩΤΗΣ
  • 200 γρ. (1 φλιτζ. τσαγιού) βούτυρο ή μαργαρίνη
  • 50 γρ. (5 κουτ. σούπας) μέλι
  • 120 γρ. (1 φλιτζ. τσαγιού) Καστανή Ζάχαρη Fytro
  • 1 αυγό
  • 100 ml (1/2 φλιτζ. τσαγιού) γάλα
  • 10 γρ. άσπρο σουσάμι
  • 10 γρ. μαύρο σουσάμι
  • 50 γρ. ηλιόσποροι
  • 100 γρ. αποξηραμένα blueberries
  • 10 -15 κάσιους
  • 10 -15 αμύγδαλα
Εκτέλεση

Xτυπάτε το βούτυρο ή την μαργαρίνη με την Καστανή Ζάχαρη Fytro και το μέλι 2-3 λεπτά μέχρι να αφρατέψουν. Προσθέτετε το αυγό, το γάλα, το Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ με το Μπέικιν Πάουντερ ΓΙΩΤΗΣ και συνεχίζετε το χτύπημα για άλλα 2 λεπτά. Χαμηλώνετε την ταχύτητα, προσθέτετε το άσπρο και το μαύρο σουσάμι, τους ηλιόσπορους και τα blueberries και ανακατεύετε.
Πλάθετε στρογγυλά μπισκότα και βάζετε από πάνω ένα κάσιους ή ένα αμύγδαλο.
Ψήνετε στους 180°C για περίπου 25 λεπτά.

Βαθμός δυσκολίας: 2/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους
Βαθμολογία: 0/5
Ρυθμίσεις cookies