Xτυπάτε το βούτυρο ή την μαργαρίνη με την Καστανή Ζάχαρη Fytro και το μέλι 2-3 λεπτά μέχρι να αφρατέψουν. Προσθέτετε το αυγό, το γάλα, το Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ με το Μπέικιν Πάουντερ ΓΙΩΤΗΣ και συνεχίζετε το χτύπημα για άλλα 2 λεπτά. Χαμηλώνετε την ταχύτητα, προσθέτετε το άσπρο και το μαύρο σουσάμι, τους ηλιόσπορους και τα blueberries και ανακατεύετε.
Πλάθετε στρογγυλά μπισκότα και βάζετε από πάνω ένα κάσιους ή ένα αμύγδαλο.
Ψήνετε στους 180°C για περίπου 25 λεπτά.
Cookies με ξηρούς καρπούς και μέλι
Υλικά
- 375 γρ. (3 φλιτζ. τσαγιού) Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ
- 12 γρ. (2 1/2 κουτ. γλυκού) Μπέικιν Πάουντερ ΓΙΩΤΗΣ
- 200 γρ. (1 φλιτζ. τσαγιού) βούτυρο ή μαργαρίνη
- 50 γρ. (5 κουτ. σούπας) μέλι
- 120 γρ. (1 φλιτζ. τσαγιού) Καστανή Ζάχαρη Fytro
- 1 αυγό
- 100 ml (1/2 φλιτζ. τσαγιού) γάλα
- 10 γρ. άσπρο σουσάμι
- 10 γρ. μαύρο σουσάμι
- 50 γρ. ηλιόσποροι
- 100 γρ. αποξηραμένα blueberries
- 10 -15 κάσιους
- 10 -15 αμύγδαλα
Εκτέλεση
Υλικά
- 375 γρ. (3 φλιτζ. τσαγιού) Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ
- 12 γρ. (2 1/2 κουτ. γλυκού) Μπέικιν Πάουντερ ΓΙΩΤΗΣ
- 200 γρ. (1 φλιτζ. τσαγιού) βούτυρο ή μαργαρίνη
- 50 γρ. (5 κουτ. σούπας) μέλι
- 120 γρ. (1 φλιτζ. τσαγιού) Καστανή Ζάχαρη Fytro
- 1 αυγό
- 100 ml (1/2 φλιτζ. τσαγιού) γάλα
- 10 γρ. άσπρο σουσάμι
- 10 γρ. μαύρο σουσάμι
- 50 γρ. ηλιόσποροι
- 100 γρ. αποξηραμένα blueberries
- 10 -15 κάσιους
- 10 -15 αμύγδαλα
Βαθμός δυσκολίας: 2/5
1/5 = Πολύ εύκολο
2/5 = Εύκολο
3/5 = Μέτριο
4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια
5/5 = Για προχωρημένους