Κουλούρια πορτοκαλιού με κανέλα

Υλικά
  • 400 γρ. (3 1/4 φλιτζ. τσαγιού) Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ
  • 200 γρ. (1 φλιτζ. τσαγιού) βούτυρο ή μαργαρίνη
  • 130 γρ. (1 φλιτζ. τσαγιού) ζάχαρη άχνη
  • 30 ml (2 κουτ. σούπας) γάλα
  • 50 ml (1/4 φλιτζ. τσαγιού) χυμός πορτοκαλιού
  • 10 γρ. (2 κουτ. γλυκού) Μπέικιν Πάουντερ ΓΙΩΤΗΣ
  • 1 βανίλια
  • ξύσμα από 1 πορτοκάλι
  • 2 αυγά
  • 1 1/2 κουτ. γλυκού κανέλα
Εκτέλεση

Χτυπάτε στο μίξερ, στη δυνατή ταχύτητα, το βούτυρο με τη ζάχαρη μέχρι να αφρατέψουν και στη συνέχεια προσθέτετε το ένα αυγό και συνεχίζετε το χτύπημα.
Χαμηλώνετε το μίξερ, ρίχνετε το γάλα, τον χυμό και τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύετε καλά.
Πλάθετε κουλουράκια, τα αλείφετε με αυγό και τα ψήνετε στους 180 ºC για περίπου 20 λεπτά.

Βαθμός δυσκολίας: 2/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους
Βαθμολογία: 5/5
Ρυθμίσεις cookies