Παρασκευάζετε την κρέμα σύμφωνα με τις οδηγίες παρασκευής, χρησιμοποιώντας 1 λίτρο γάλα, 12 κοφτές κουταλιές σούπας (ή 2 φακέλους) 'Aνθος Αραβοσίτου Σοκολάτα ΓΙΩΤΗΣ και 200 γραμμάρια (1 φλιτζάνι τσαγιού) ζάχαρη. Όταν ετοιμάσετε την κρέμα, την αφήνετε να κρυώσει καλά.
Χτυπάτε στο μίξερ 1 φάκελο Garni Σοκολάτα ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού. Κρατάτε 8 κουταλιές σούπας περίπου για το γαρνίρισμα.
Ανακατεύετε την κρύα κρέμα με το Garni Σοκολάτα ΓΙΩΤΗΣ.
Φτιάχνετε το σιρόπι. Βράζετε για 1 λεπτό τη ζάχαρη με το νερό.
Σε μια πιατέλα βάζετε ένα παντεσπάνι (ή σαβαγιάρ) και σιροπιάζετε καλά. Απλώνετε τη μισή κρύα κρέμα και τοποθετείτε το δεύτερο παντεσπάνι (ή τα υπόλοιπα σαβαγιάρ). Σιροπιάζετε πάλι και απλώνετε την υπόλοιπη κρέμα. Καλύπτετε τα πλαϊνά της τούρτας με το garni που έχετε κρατήσει.
Γαρνίρετε την επιφάνεια και τα πλαϊνά, με Κουβερτούρα σε Νιφάδες ΓΙΩΤΗΣ.
*Το Άνθος Αραβοσίτου βραστό με γεύση Σοκολάτα και το Garni Ζαχαροπλαστικής με γεύση Σοκολάτα ΓΙΩΤΗΣ παρασκευάζονται με γάλα ή εναλλακτικά, για όσους το επιθυμούν, με τη χρήση ενός φυτικού, στις ίδιες ποσότητες με το γάλα.