Ετοιμάζετε την Panna Cotta με Σιρόπι με γεύση Φράουλα ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού, χρησιμοποιώντας 2 1/2 φλιτζ. τσαγιού γάλα. Τοποθετείτε το μίγμα σε φόρμες για cupcakes μέχρι τη μέση και αφήνετε στο ψυγείο να σταθεροποιηθεί για 2-3 ώρες. Ετοιμάζετε το Φρουί Ζελέ με γεύση Φράουλα ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού. Aφήνετε το ζελέ εκτός ψυγείου να κρυώσει. Αφού πήξει η πανακότα, προσθέτετε το ζελέ φράουλα από πάνω και αφήνετε στο ψυγείο. Ξεφορμάρετε και γαρνίρετε με φρέσκες φράουλες και το σιρόπι φράουλας από το κουτί της Panna Cotta.
* Η Panna Cotta με Σιρόπι με γεύση Φράουλα ΓΙΩΤΗΣ παρασκευάζεται με γάλα, ή εναλλακτικά, για όσους το επιθυμούν, με τη χρήση ενός από τα φυτικά ρόφήματα Fytro (https://fytro.com.gr/fytro-product-catego/rofimata-products/), στις ίδιες ποσότητες με το γάλα.