Πανακότα με σιρόπι φράουλας και ζελέ φράουλας

Υλικά
  • 1 κουτί Panna Cotta με Σιρόπι με γεύση Φράουλα ΓΙΩΤΗΣ 
  • 500 ml (2 1/2 φλιτζ. τσαγιού) γάλα
  • 1 φάκελος Φρουί Ζελέ με γεύση Φράουλα ΓΙΩΤΗΣ
Εκτέλεση

Ετοιμάζετε την Panna Cotta με Σιρόπι με γεύση Φράουλα ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού, χρησιμοποιώντας 2 1/2 φλιτζ. τσαγιού γάλα. Τοποθετείτε το μίγμα σε φόρμες για cupcakes μέχρι τη μέση και αφήνετε στο ψυγείο να σταθεροποιηθεί για 2-3 ώρες. Ετοιμάζετε το Φρουί Ζελέ με γεύση Φράουλα ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού. Aφήνετε το ζελέ εκτός ψυγείου να κρυώσει. Αφού πήξει η πανακότα, προσθέτετε το ζελέ φράουλα από πάνω και αφήνετε στο ψυγείο. Ξεφορμάρετε και γαρνίρετε με φρέσκες φράουλες και το σιρόπι φράουλας από το κουτί της Panna Cotta.

*Η Panna Cotta με Σιρόπι με γεύση Φράουλα ΓΙΩΤΗΣ παρασκευάζεται με γάλα ή εναλλακτικά, για όσους το επιθυμούν, με τη χρήση ενός φυτικού, στις ίδιες ποσότητες με το γάλα.

 
Βαθμός δυσκολίας: 2/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους
Βαθμολογία: 0/5
Ρυθμίσεις cookies