Ετοιμάζετε τον Πουρέ Πατάτας με Γλυκοπατάτα & Καρότο ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού.
Σε ένα τηγάνι βάζετε λίγο ελαιόλαδο και σοτάρετε το φρέσκο κρεμμυδάκι και το μπέικον. Ανακατεύετε το Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ με το Μπέικιν Πάουντερ ΓΙΩΤΗΣ και τα προσθέτετε μαζί με την παρμεζάνα στον έτοιμο πουρέ, ανακατεύοντας καλά μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μίγμα. Μοιράζετε το μίγμα σε 6-7 ατομικά φορμάκια, γεμίζοντας τα κατά τα 2/3 και ψήνετε στους 170°C για 25-30 λεπτά (ανάλογα τον φούρνο).
*Ο Πουρές Πατάτας με Γλυκοπατάτα & Καρότο ΓΙΩΤΗΣ παρασκευάζεται με γάλα ή εναλλακτικά, για όσους το επιθυμούν, με τη χρήση ενός φυτικού, στις ίδιες ποσότητες με το γάλα.