Muffins με μπέικον και πουρέ Γλυκοπατάτας-Καρότου

Υλικά
  • 1 κουτί Πουρές Πατάτας με Γλυκοπατάτα & Καρότο ΓΙΩΤΗΣ
  • 300 ml (1 1/2 φλιτζ. τσαγιού) γάλα
  • 550 ml (2 3/4 φλιτζ. τσαγιού) νερό
  • 35 γρ. τυρί παρμεζάνα
  • 10 φέτες μπέικον 
  • 2 φρέσκα κρεμμυδάκια
  • 6 γρ. (1 κουτ. σούπας) Μπέικιν Πάουντερ ΓΙΩΤΗΣ
  • 150 γρ. (1 1/4 φλιτζ. τσαγιού) Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ
  • λίγο ελαιόλαδο
Εκτέλεση

Ετοιμάζετε τον Πουρέ Πατάτας με Γλυκοπατάτα & Καρότο ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού.
Σε ένα τηγάνι βάζετε λίγο ελαιόλαδο και σοτάρετε το φρέσκο κρεμμυδάκι και το μπέικον. Ανακατεύετε το Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ με το Μπέικιν Πάουντερ ΓΙΩΤΗΣ και τα προσθέτετε μαζί με την παρμεζάνα στον έτοιμο πουρέ, ανακατεύοντας καλά μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μίγμα. Μοιράζετε το μίγμα σε 6-7 ατομικά φορμάκια, γεμίζοντας τα κατά τα 2/3 και ψήνετε στους 170°C για 25-30 λεπτά (ανάλογα τον φούρνο).

Βαθμός δυσκολίας: 2/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους
Βαθμολογία: 5/5
Ρυθμίσεις cookies