Μιλφέιγ με κρέμα cheese cake και φρούτα

Υλικά
  • 1 φύλλο σφολιάτας (300 γρ.)
  • 1 φάκελος Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση Τσηζκέικ ΓΙΩΤΗΣ 
  • 500 ml (2 1/2 φλιτζ. τσαγιού) γάλα
  • 100 γρ. Μαρμελάδα Φράουλα Fytro 
  • 50 γρ. σμέουρα 
  • 50 γρ. μούρα 
  • 50 γρ. φραγκοστάφυλα
  • 50 γρ. blueberries
  • 2 κουτ. σούπας ζάχαρη άχνη 
Εκτέλεση

Βάζετε τη σφολιάτα σε ένα ταψί, την τρυπάτε σε διάφορα σημεία και τη ψήνετε για 10 λεπτά στους 180°C.
Τη βγάζετε από τον φούρνο, την πατάτε με μια πετσέτα και συνεχίζετε το ψήσιμο στους 150°C για περίπου 15 λεπτά.
Ετοιμάζετε την Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση Τσηζκέικ ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες του φακέλου.
Κόβετε τη σφολιάτα σε κομμάτια.
Αλείφετε ένα κομμάτι με λίγη Μαρμελάδα Φράουλα Fytro, απλώνετε λίγη κρέμα ζαχαροπλαστικής με τη βοήθεια του κορνέ και από πάνω μερικά από τα φρούτα, από πάνω ένα δεύτερο κομμάτι σφολιάτα, κρέμα ζαχαροπλαστικής και τα φρούτα και τελειώνετε με ένα 3ο κομμάτι σφολιάτα.
Πασπαλίζετε με ζάχαρη άχνη.

*Η Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση Τσηζκέικ ΓΙΩΤΗΣ παρασκευάζεται με γάλα ή εναλλακτικά, για όσους το επιθυμούν,  με τη χρήση ενός φυτικού, στις ίδιες ποσότητες με το γάλα.

Βαθμός δυσκολίας: 2/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους
Βαθμολογία: 0/5
Ρυθμίσεις cookies