Ψιλοκόβετε τις πιπεριές, το κρεμμύδι και το σκόρδο. Κόβετε σε μικρά κομμάτια το κοτόπουλο.
Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι σοτάρετε σταδιακά το κοτόπουλο, τις πιπεριές, το κρεμμύδι, το σκόρδο με το ελαιόλαδο.
Προσθέτετε αλάτι, πιπέρι και τα μυρωδικά.
Ετοιμάζετε τον Πουρέ Πατάτας με Γλυκοπατάτα και Καρότο ΓΙΩΤΗΣ με 300 ml νερό και 200 ml γάλα σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού.
Με ένα μεγάλο μπολ ανακατεύετε τον πουρέ με τις πιπεριές, το κοτόπουλο και το τυρί. Πλάθετε τις κροκέτες και τις βάζετε στο ψυγείο για μία ώρα περίπου.
Σε ένα μπολ χτυπάτε τα αυγά με ένα πιρούνι.
Σε ένα άλλο μπολ ρίχνετε το Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ και σε ένα τρίτο τη φρυγανιά.
Βγάζετε τις κροκέτες από το ψυγείο και τις πανάρετε. Τις περνάτε πρώτα από το αυγό, μετά από το αλεύρι και στο τέλος από τη φρυγανιά. Επαναλαμβάνετε τη διαδικασία άλλη μια φορά.
Ζεσταίνετε καλά ένα λίτρο ηλιέλαιο και τηγανίζετε τις κροκέτες.
*Ο Πουρές Πατάτας με Γλυκοπατάτα & Καρότο ΓΙΩΤΗΣ παρασκευάζεται με γάλα ή εναλλακτικά, για όσους το επιθυμούν, με τη χρήση ενός φυτικού, στις ίδιες ποσότητες με το γάλα.