Ετοιμάζετε τη βάση, λιώνοντας το βούτυρο (ή τη μαργαρίνη) σε ένα κατσαρολάκι. Αποσύρετε από τη φωτιά, προσθέτετε το τριμμένο μπισκότο και ανακατεύετε. Στη συνέχεια, προσθέτετε και τα κάσιους.
Ετοιμάζετε την κρέμα τυριού: βάζετε τα φύλλα Ζελατίνης ΓΙΩΤΗΣ σε 2 κουτ. σούπας κρύο νερό να μουλιάσουν.
Χτυπάτε τα υπόλοιπα υλικά στο μίξερ για πέντε λεπτά.
Ζεσταίνετε λίγο το γάλα, λιώνετε τη ζελατίνη και τη ρίχνετε σιγά σιγά στην κρέμα.
Ανακατεύετε καλά.
Ετοιμάζετε την κρέμα από σμέουρα: σε ένα μικρό κατσαρολάκι βάζετε τη ζάχαρη και τα σμέουρα και τα βράζετε σε χαμηλή φωτιά για 10 λεπτά, ανακατεύοντας συχνά.
Αφήνετε τη μαρμελάδα να κρυώσει.
Ετοιμάζετε την Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση Μιλφέιγ ΓΙΩΤΗΣ και προσθέτετε τη μισή μαρμελάδα.
Σε ένα τσέρκι 24-26 εκατοστών που ανοίγει απλώνετε το μπισκότο και το πατάτε καλά με ένα κουτάλι.
Από πάνω βάζετε την κρέμα τυριού και στη συνέχεια την κρέμα σμέουρου.
Τοποθετείτε στο ψυγείο για δύο τουλάχιστον ώρες.
Αφαιρείτε το τσέρκι και γαρνίρετε με την υπόλοιπη μαρμελάδα, τα σμέουρα και τα φύλλα μέντας.
*Η Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση Μιλφέιγ και το Garni Ζαχαροπλαστικής με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ παρασκευάζονται με γάλα ή εναλλακτικά, για όσους το επιθυμούν, με τη χρήση ενός φυτικού, στις ίδιες ποσότητες με το γάλα.