Σπετσοφάι με Πουρέ Γλυκοπατάτας και καρότου

Υλικά
  • 1 κουτί Πουρές Πατάτας με Γλυκοπατάτα & Καρότο ΓΙΩΤΗΣ
  • 300 ml (1 1/2 φλιτζ. τσαγιού) γάλα
  • 550 ml (2 3/4 φλιτζ. τσαγιού) νερό
  • 10 φύλλα δυόσμου ψιλοκομμένα
  • 20 φύλλα μαϊντανού ψιλοκομμένα
  • 35 γρ. (2 κουτ. σούπας) βούτυρο ή μαργαρίνη
  • 2 πιπεριές κόκκινες κομμένες σε φέτες
  • 1 πιπεριά κίτρινη κομμένη σε φέτες
  • 4 λουκάνικα μοσχαρίσια
  • 1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • 100 ml (1/2 φλιτζ. τσαγιού) κόκκινο κρασί
  • 100 γρ. (1 φλιτζ. τσαγιού) τομάτα ψιλοκομμένη
  • 1 πρέζα τσίλι
  • 1 πρέζα κάρυ
  • ελαιόλαδο
  • αλάτι
  • πιπέρι
Εκτέλεση

Σε μία κατσαρόλα, σοτάρετε τις κόκκινες πιπεριές, την κίτρινη πιπεριά, το ξερό κρεμμύδι, το σκόρδο και τα λουκάνικα. Αφού σοταριστούν καλά, σβήνετε με το κόκκινο κρασί και μόλις εξατμιστεί, προσθέτετε την ψιλοκομμένη τομάτα, το τσίλι και το κάρυ κατά βούληση και αλατοπιπερώνετε. Αφήνετε σε χαμηλή φωτιά για 15 με 20 λεπτά να μαγειρευτούν. Ετοιμάζετε τον Πουρέ Πατάτας με Γλυκοπατάτα & Καρότο ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού, προσθέτοντας το βούτυρο και τον ψιλοκομμένο δυόσμο και μαϊντανό. Σερβίρετε γαρνίροντας με τα λουκάνικα.

Βαθμός δυσκολίας: 4/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους
Βαθμολογία: 0/5
Ρυθμίσεις cookies