Ετοιμάζετε τις φωλιές:
Ετοιμάζετε τον Πουρέ Πατάτας ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού και τον ανακατεύετε με την παρμεζάνα και τις Νιφάδες Βρώμης Fytro.
Προσθέτετε αλάτι και πιπέρι.
Παίρνετε φόρμες σιλικόνης για μάφινς και βάζετε λίγο από το μίγμα σε κάθε φορμάκι και με ένα κουτάλι το απλώνετε σχηματίζοντας μια φωλιά.
Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C αέρα για περίπου 20 λεπτά.
Βράζετε τα καρότα σε αλατισμένο νερό για περίπου 10 λεπτά.
Στη συνέχεια προσθέτετε τον αρακά και βράζετε για 3 με 4 λεπτά ακόμα.
Κόβετε σε μικρά κομμάτια τα καρότα, το αγγούρι, το ζαμπόν και το κασέρι.
Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ρίχνετε το ελαιόλαδο και σοτάρετε το κρεμμύδι και στη συνέχεια το καρότα και τον αρακά.
Προσθέτετε αλάτι και πιπέρι.
Ετοιμάζετε τη Μπεσαμέλ ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού.
Προσθέτετε στο μπολ με τη μπεσαμέλ τη μουστάρδα, τα μυρωδικά, τα λαχανικά που σοτάρατε, το αγγούρι, το ζαμπόν και το κασέρι.
Προσθέτετε λίγο αλάτι και πιπέρι, εάν χρειάζεται. Γεμίζετε τις φωλιές με το μίγμα.
Πασπαλίζετε με το τριμμένο τυρί και ψήνετε για άλλα 10 περίπου λεπτά.
*Ο Πουρές Πατάτας και η Μπεσαμέλ ΓΙΩΤΗΣ παρασκευάζονται με γάλα ή εναλλακτικά, για όσους το επιθυμούν, με τη χρήση ενός φυτικού, στις ίδιες ποσότητες με το γάλα.