Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 180°C. Ανακατεύετε το Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ με το Μπέικιν Πάουντερ ΓΙΩΤΗΣ και το αλάτι και τα κοσκινίζετε όλα μαζί. Προσθέτετε τα αλεσμένα φουντούκια στο αλεύρι. Στο μίξερ χτυπάτε το βούτυρο ή τη μαργαρίνη με τη ζάχαρη μέχρι να ασπρίσει και να αφρατέψει. Προσθέτετε ένα–ένα τα αυγά συνεχίζοντας το χτύπημα.
Μειώνετε την ταχύτητα και προσθέτετε το μίγμα του αλεύρου. Ανακατεύετε για λίγο ακόμα μέχρι να ενωθούν τα υλικά. Προσθέτετε την Κουβερτούρα σε Σταγόνες ΓΙΩΤΗΣ. Σε ταψί στρωμένο με λαδόκολλα ή βουτυρωμένο, τοποθετείτε με ένα κουτάλι μικρές ποσότητες ζύμης αρκετά αραιά. Ψήνετε τα μπισκότα σε μέτρια προθερμασμένο φούρνο για 20-25 λεπτά. Όταν ψηθούν τα μεταφέρετε σε κρύα επιφάνεια με μια σπάτουλα και τα αφήνετε να κρυώσουν καλά.
Μπισκότα φουντουκιού
Υλικά
- 350 γρ. (2¾ φλιτζ. τσαγιού) Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ
- 4 γρ. (1 κουτ. γλυκού) Μπέικιν Πάουντερ ΓΙΩΤΗΣ
- 250 γρ. (2½ φλιτζ. τσαγιού) καβουρντισμένα και αλεσμένα φουντούκια
- 100 γρ. (1 φάκελος) Κουβερτούρα σε Σταγόνες ΓΙΩΤΗΣ
- 1/4 κουταλάκι αλάτι
- 300 γρ. (1½ φλιτζ. τσαγιού) ζάχαρη
- 250 γρ. (1¼ φλιτζ. τσαγιού) βούτυρο ή μαργαρίνη
- 1 κουτ. ξύσμα πορτοκαλιού
- 2 αυγά
Εκτέλεση
Υλικά
- 350 γρ. (2¾ φλιτζ. τσαγιού) Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ
- 4 γρ. (1 κουτ. γλυκού) Μπέικιν Πάουντερ ΓΙΩΤΗΣ
- 250 γρ. (2½ φλιτζ. τσαγιού) καβουρντισμένα και αλεσμένα φουντούκια
- 100 γρ. (1 φάκελος) Κουβερτούρα σε Σταγόνες ΓΙΩΤΗΣ
- 1/4 κουταλάκι αλάτι
- 300 γρ. (1½ φλιτζ. τσαγιού) ζάχαρη
- 250 γρ. (1¼ φλιτζ. τσαγιού) βούτυρο ή μαργαρίνη
- 1 κουτ. ξύσμα πορτοκαλιού
- 2 αυγά
Βαθμός δυσκολίας: 2/5
1/5 = Πολύ εύκολο
2/5 = Εύκολο
3/5 = Μέτριο
4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια
5/5 = Για προχωρημένους