Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200°C, στον αέρα.
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις, το Μπέικιν Πάουντερ ΓΙΩΤΗΣ, τη Βρώμη FYTRO, την κανέλα, το αλάτι, τη ζάχαρη και τις σταφίδες.
Σε ένα άλλο μπoλ χτυπάτε τα αυγά, προσθέτουμε το γάλα, το καλαμποκέλαιο, το μέλι και ανακατεύουμε καλά.
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί ώστε να γίνει ένα σχετικά νερουλό μίγμα.
Βουτυρώνουμε και αλευρώνουμε ατομικά φορμάκια και μοιράζουμε το μίγμα.
Ψήνουμε για 20 λεπτά περίπου, αφήνουμε να κρυώσουν και ξεφορμάρουμε.