Βάζετε στο μπολ του μίξερ το βούτυρο και την άχνη και χτυπάτε μέχρι να αφρατέψουν.
Προσθέτετε τα αυγά και συνεχίζετε το χτύπημα για ένα λεπτό ακόμα.
Προσθέτετε το Κακάο, το Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις, το Μπέικιν Πάουντερ και την Κουβερτούρα σε Σταγόνες ΓΙΩΤΗΣ και ανακατεύετε.
Πλάθετε κουλουράκια και τα βάζετε σε βουτυρωμένο ταψί.
Ψήνετε σε μέτρια προθερμασμένο φούρνο για 15-20 λεπτά.
Μπισκότα σοκολάτας
Υλικά
- 500 γρ. (4 φλιτζ. τσαγιού) Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ
- 20 γρ. (1 φακελάκι) Μπέικιν Πάουντερ ΓΙΩΤΗΣ
- 350 γρ. (1 Ύ φλιτζ. τσαγιού) βούτυρο ή μαργαρίνη
- 180 γρ. (1½ φλιτζ. τσαγιού) ζάχαρη άχνη
- 2 αυγά
- 30 γρ. (4 κουτ. σούπας) Κακάο ΓΙΩΤΗΣ
- 2 φάκελοι Κουβερτούρα σε Σταγόνες ΓΙΩΤΗΣ
Εκτέλεση
Υλικά
- 500 γρ. (4 φλιτζ. τσαγιού) Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ
- 20 γρ. (1 φακελάκι) Μπέικιν Πάουντερ ΓΙΩΤΗΣ
- 350 γρ. (1 Ύ φλιτζ. τσαγιού) βούτυρο ή μαργαρίνη
- 180 γρ. (1½ φλιτζ. τσαγιού) ζάχαρη άχνη
- 2 αυγά
- 30 γρ. (4 κουτ. σούπας) Κακάο ΓΙΩΤΗΣ
- 2 φάκελοι Κουβερτούρα σε Σταγόνες ΓΙΩΤΗΣ
Βαθμός δυσκολίας: 2/5
1/5 = Πολύ εύκολο
2/5 = Εύκολο
3/5 = Μέτριο
4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια
5/5 = Για προχωρημένους