Μωσαϊκό με Caotonic

Υλικά
  • 5 Caotonic Choco Sticks
  • 1 πακέτο γεμιστά μπισκότα
  • 1 πακέτο μπισκότα τύπου digestive
  • 50 γρ. (3 κουτ. σούπας) βούτυρο ή μαργαρίνη
  • 2 πλάκες Κουβερτούρα κλασική ΓΙΩΤΗΣ
  • 100 ml (1/2 φλιτζ. τσαγιού) γάλα
  • 6 κουτ. σούπας Ρόφημα Caotonic
Εκτέλεση

Σε ένα μπολ θρυμματίζετε τα μπισκότα και τα Caotonic Choco Sticks. Ανακατεύετε το γάλα με το Caotonic. Λιώνετε την Κουβερτούρα κλασική ΓΙΩΤΗΣ σε μπεν μαρί ή σε πολύ σιγανή φωτιά. Προσθέτετε το βούτυρο και το γάλα και ανακατεύετε μέχρι να κρυώσει η σοκολάτα  για να μην μαλακώσουν τα μπισκότα. Ανακατεύετε τη σοκολάτα με τα μπισκότα και τα Caotonic Choco Sticks. Στρώνετε σε μία μακρόστενη φόρμα του κέικ τη λαδόκολλα και αδειάζετε το μίγμα. Βάζετε το μωσαϊκό στην κατάψυξη για 2 ώρες μέχρι να παγώσει. Το βγάζετε για λίγο από την κατάψυξη να μαλακώσει, κόβετε σε κομμάτια και σερβίρετε.  

 

Βαθμός δυσκολίας: 3/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους
Βαθμολογία: 5/5
Ρυθμίσεις cookies