Σε ένα μπολ θρυμματίζετε τα μπισκότα και τα Caotonic Choco Sticks. Ανακατεύετε το γάλα με το Caotonic. Λιώνετε την Κουβερτούρα κλασική ΓΙΩΤΗΣ σε μπεν μαρί ή σε πολύ σιγανή φωτιά. Προσθέτετε το βούτυρο και το γάλα και ανακατεύετε μέχρι να κρυώσει η σοκολάτα για να μην μαλακώσουν τα μπισκότα. Ανακατεύετε τη σοκολάτα με τα μπισκότα και τα Caotonic Choco Sticks. Στρώνετε σε μία μακρόστενη φόρμα του κέικ τη λαδόκολλα και αδειάζετε το μίγμα. Βάζετε το μωσαϊκό στην κατάψυξη για 2 ώρες μέχρι να παγώσει. Το βγάζετε για λίγο από την κατάψυξη να μαλακώσει, κόβετε σε κομμάτια και σερβίρετε.