Χτυπάτε στο μίξερ το βούτυρο με τα 2/3 της ζάχαρης άχνης μέχρι να αφρατέψουν καλά.
Ρίχνετε ένα-ένα τα αυγά και χτυπάτε μέχρι να φουσκώσει το μίγμα.
Κοσκινίζετε το Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ, προσθέτετε τη βανίλια, το Μπέικιν Πάουντερ ΓΙΩΤΗΣ και το ξύσμα λεμονιού και τα ρίχνετε στο μπολ του μίξερ, ανακατεύοντας ελαφρά.
Βάζετε το μίγμα στο ψυγείο για περίπου μία ώρα.
Ανοίγετε τη ζύμη με τον πλάστη, κόβετε με ένα μικρό φλυτζάνι στρογγυλά κομμάτια και τους δίνετε με τα χέρια σας σχήμα αυγού.
Στα μισά από αυτά με ένα μικρό κουπάτ κάνετε μια μικρή τρύπα. Τα βάζετε σε ταψί με αντικολλητκό χαρτί και ψήνετε στους 180°C βαθμούς αέρα για περίπου 15 λεπτά.
Ετοιμάζουμε το Άνθος Αραβοσίτου βραστό με γεύση Λεμόνι ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες του φακέλου, χρησιμοποιώντας 600 ml γάλα. Το αφήνετε να κρυώσει.
Μοιράζετε την κρέμα πάνω στα ολόκληρα μπισκότα.
Τοποθετείτε από πάνω τα μπισκότα με τη τρύπα και πασπαλίζετε με την υπόλοιπη ζάχαρη άχνη.
*Το Άνθος Αραβοσίτου βραστό με γεύση Λεμόνι ΓΙΩΤΗΣ παρασκευάζεται με γάλα ή εναλλακτικά, για όσους το επιθυμούν, με τη χρήση ενός φυτικού, στις ίδιες ποσότητες με το γάλα.
Πασχαλινά μπισκότα αυγουλάκια
Υλικά
- 300 γρ. (2 1/2 φλιτ. τσαγιού) Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ
- 150 γρ. (1 φλιτζ. τσαγιού) ζάχαρη άχνη
- 180 γρ. (1 φλιτζ. τσαγιού) βούτυρο ή μαργαρίνη σε θερμοκρασία περιβάλλοντος
- 2 αυγά
- 4 γρ. (1 κουτ. γλυκού) Μπέικιν Πάουντερ ΓΙΩΤΗΣ
- 1 βανίλια
- ξύσμα από ένα λεμόνι
- 1 φάκελος Άνθος Αραβοσίτου βραστό με γεύση Λεμόνι ΓΙΩΤΗΣ
- 45 γρ. (5 κουτ. σούπας) ζάχαρη
- 600 ml (3 κουτ. σούπας) γάλα
Εκτέλεση
Υλικά
- 300 γρ. (2 1/2 φλιτ. τσαγιού) Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ
- 150 γρ. (1 φλιτζ. τσαγιού) ζάχαρη άχνη
- 180 γρ. (1 φλιτζ. τσαγιού) βούτυρο ή μαργαρίνη σε θερμοκρασία περιβάλλοντος
- 2 αυγά
- 4 γρ. (1 κουτ. γλυκού) Μπέικιν Πάουντερ ΓΙΩΤΗΣ
- 1 βανίλια
- ξύσμα από ένα λεμόνι
- 1 φάκελος Άνθος Αραβοσίτου βραστό με γεύση Λεμόνι ΓΙΩΤΗΣ
- 45 γρ. (5 κουτ. σούπας) ζάχαρη
- 600 ml (3 κουτ. σούπας) γάλα
Βαθμός δυσκολίας: 4/5
1/5 = Πολύ εύκολο
2/5 = Εύκολο
3/5 = Μέτριο
4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια
5/5 = Για προχωρημένους