Για τη βάση κέικ
• Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 170°C.
• Σε ένα μπολ ανακατεύουμε με ένα κουτάλι τα αλεύρια και το Μπέικιν Πάουντερ ΓΙΩΤΗΣ μέχρι να ομογενοποιηθούν.
• Σε ένα ξεχωριστό μεγάλο μπολ, χτυπάμε το γιαούρτι, τη ζάχαρη και τα αυγά μέχρι να γίνουν ένα ομογενές μίγμα.
• Ανακατεύουμε τα ξηρά συστατικά στα υγρά συστατικά μέχρι να ομογενοποιηθούν.
• Προσθέτουμε το ηλιέλαιο και ανακατεύουμε.
• Τέλος, πασπαλίζουμε τις φράουλες με λίγο Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ, τινάζουμε να φύγει το περιττό και τα ρίχνουμε στο μίγμα ανακατεύοντας απαλά να πάνε παντού.
• Σε ταψί 25x35 με λαδόκολλα ρίχνουμε το μίγμα.
• Ψήνουμε 45-50 λεπτά.
• Αφήνουμε να κρυώσει για 30 λεπτά και στη συνέχεια αφαιρούμε προσεκτικά από το ταψί και μεταφέρουμε το κέικ σε μια σχάρα και το αφήνουμε να κρυώσει πλήρως.
Για το σερβίρισμα
• Λιώνουμε την Κουβερτούρα Σοκολάτα Λευκή ΓΙΩΤΗΣ αφού την ψιλοκόψουμε και την τοποθετήσουμε σε ένα μπολ σε μπεν-μαρί ή στον φούρνο μικροκυμάτων, καλύπτοντας με μεμβράνη, για 1 λεπτό στα 800 Watt.
• Παράλληλα χτυπάμε την κρέμα γάλακτος σε σαντιγί και σταδιακά την ενσωματώνουμε με μία μαρίζ στο μπολ με τη λιωμένη λευκή κουβερτούρα μέχρι να ομογενοποιηθούν πλήρως.
• Βάζουμε το φραουλένιο κέικ που έχουμε αφήσει να κρυώσει σε ξύλο σερβιρίσματος, απλώνουμε από πάνω τη σαντιγί λευκής σοκολάτας με ένα κουτάλι ακανόνιστα και γαρνίρουμε με τις Σταγόνες με Λευκή Σοκολάτα και γεύση Φράουλα ΓΙΩΤΗΣ.
• Κόβουμε σε κομμάτια και απολαμβάνουμε!
*Από τον chef Σταύρο Βαρθαλίτη.