• Σε μία κατσαρόλα προσθέτουμε το γάλα, τους κρόκους, τη ζάχαρη, το Κορν Φλάουρ ΓΙΩΤΗΣ και ανακατεύουμε συνεχώς σε μέτρια φωτιά, μέχρι να πάρει βράση και να πήξει η κρέμα.
• Αδειάζουμε τη μισή κρέμα, όσο είναι ζεστή, σε ένα μπολ και προσθέτουμε την Κουβερτούρα Σοκολάτα Λευκή ΓΙΩΤΗΣ ψιλοκομμένη, το μισό βούτυρο και ανακατεύουμε, μέχρι να λιώσουν και να ενσωματωθούν στην κρέμα.
• Στην υπόλοιπη μισή κρέμα που έχουμε στην κατσαρόλα, προσθέτουμε ψιλοκομμένη την Κουβερτούρα κλασική ΓΙΩΤΗΣ, το υπόλοιπο βούτυρο και ανακατεύουμε, μέχρι να ενσωματωθούν πλήρως και να γυαλίσει.
• Στρώνουμε σε ένα μέτριο ταψί ή πυρέξ 20 x30 εκατοστών μια στρώση από τα μπισκότα.
• Απλώνουμε την κρέμα λευκής σοκολάτας δημιουργώντας μια λεία επιφάνεια.
• Στρώνουμε άλλη μια στρώση μπισκότα και ρίχνουμε την κρέμα σοκολάτας και απλώνουμε καλά.
• Σπάζουμε 2-3 μπισκότα πάνω από το γλυκό και τοποθετούμε προσεκτικά μεμβράνη στην επιφάνεια της κρέμας, να εφάπτεται και να μην κάνει πέτσα.
• Τοποθετούμε το γλυκό στο ψυγείο, για 2-3 ώρες.
• Κόβουμε σε κομμάτια.
*Από τον chef Σταύρο Βαρθαλίτη.
*Από τον chef Σταύρο Βαρθαλίτη.