Πουρές πατάτας και παντζαριού

Υλικά
1 συσκευασία Πουρές Πατάτας ΓΙΩΤΗΣ
450 ml (2 1/4  φλιτζ. τσαγιού) νερό 
300 ml (1 1/2  φλιτζ. τσαγιού) γάλα 
500 γρ. (2 1/2  φλιτζ. τσαγιού) παντζάρια βρασμένα 
40 ml (8 κουτ. σούπας) ελαιόλαδο 
150 γρ. (1 1/2 μέτρια) κρεμμύδι ψιλοκομμένο 
1 σκελίδα σκόρδο 
Αλάτι
Πιπέρι 
 
Για το γαρνίρισμα 
3 φέτες λεμόνι 
2 μικρά κλαδάκια μαϊντανός 
1 κουτ. γλυκού μαύρο και λευκό σουσάμι 
Εκτέλεση

Ετοιμάζετε τον Πουρέ Πατάτας ΓΙΩΤΗΣ, σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας, προσθέτοντας 450 ml νερό και 300 ml γάλα.
Σε ένα τηγάνι βάζετε το ελαιόλαδο και σοτάρετε το κρεμμύδι με το σκόρδο και προς το τέλος προσθέτετε τα παντζάρια, αλάτι και πιπέρι.
Τα πολτοποιείτε στο μπλέντερ.
Ρίχνετε το μίγμα στον πουρέ πατάτας και ανακατεύετε καλά μέχρι να ενσωματωθούν τα υλικά.
Μεταφέρετε σε πιατέλα σερβιρίσματος και γαρνίρετε με τον μαϊντανό, το λεμόνι και το σουσάμι.

* Ο Πουρές Πατάτας ΓΙΩΤΗΣ παρασκευάζεται με γάλα ή εναλλακτικά, για όσους το επιθυμούν, με τη χρήση ενός φυτικού, στις ίδιες ποσότητες με το γάλα.

Βαθμός δυσκολίας: 1/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους
Βαθμολογία: 5/5
Ρυθμίσεις cookies