Ετοιμάζετε τον Πουρέ Πατάτας ΓΙΩΤΗΣ, σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας, προσθέτοντας 450 ml νερό και 300 ml γάλα.
Σε ένα τηγάνι βάζετε το ελαιόλαδο και σοτάρετε το κρεμμύδι με το σκόρδο και προς το τέλος προσθέτετε τα παντζάρια, αλάτι και πιπέρι.
Τα πολτοποιείτε στο μπλέντερ.
Ρίχνετε το μίγμα στον πουρέ πατάτας και ανακατεύετε καλά μέχρι να ενσωματωθούν τα υλικά.
Μεταφέρετε σε πιατέλα σερβιρίσματος και γαρνίρετε με τον μαϊντανό, το λεμόνι και το σουσάμι.
* Ο Πουρές Πατάτας ΓΙΩΤΗΣ παρασκευάζεται με γάλα ή εναλλακτικά, για όσους το επιθυμούν, με τη χρήση ενός φυτικού, στις ίδιες ποσότητες με το γάλα.