Πίτσα Χριστουγεννιάτικο δέντρο

Υλικά
1 συσκευασία  1·2·Bake! Μίγμα για Ζύμη Πίτσας
6 τεμάχια λουκάνικα Φρανκφούρτης ή 5 φέτες από αλλαντικό της αρεσκίας σας
150 γρ. μοτσαρέλα τριμμένη 
200 γρ. γκούντα τριμμένο 
100 γρ. τοματίνια (προαιρετικά)
 
Για τη σάλτσα 
200 γρ. τοματίνια 
1/2 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 
1 σκελίδα σκόρδο 
20 γρ. (4 κουτ. σούπας) ελαιόλαδο 
1/2 πράσινη πιπεριά 
Αλάτι
Πιπέρι 
Ρίγανη 
Εκτέλεση

Ετοιμάζετε το 1·2·Bake! Μίγμα για Ζύμη Πίτσας σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
Σε ένα τηγάνι ρίχνετε το ελαιόλαδο και σοτάρετε το κρεμμύδι, το σκόρδο και την πιπεριά.
Προσθέτετε τα τοματίνια, αλάτι, πιπέρι, λίγο νερό και ρίγανη.
Σιγοβράζετε μέχρι να μειωθούν τα υγρά της σάλτσας και πολτοποιείτε στο μπλέντερ.
Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 180°C με αέρα.
Χωρίζετε τη ζύμη στα δύο, την ανοίγετε και κόβετε με ένα μαχαίρι ώστε να δημιουργηθούν δύο χριστουγεννιάτικα δεντράκια. 
Τα βάζετε σε ταψί με αντικολλητικό χαρτί.
Μοιράζετε τη σάλτσα, τα λουκάνικα κομμένα σε ροδέλες και το τυρί και ψήνετε για περίπου 20 λεπτά. 
Tip: Μπορείτε να προσθέσετε 100 γρ. τοματίνια κομμένα στη μέση για περισσότερη γεύση.                                                                                                                                              

 

Βαθμός δυσκολίας: 1/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους
Βαθμολογία: 0/5
Ρυθμίσεις cookies