Γλυκό με κρέμα γιαουρτιού και Φρουί Ζελέ φράουλα

Υλικά
  • 1 φάκελος Φρουί Ζελέ με γεύση φράουλα ΓΙΩΤΗΣ 
  • 1 συσκευασία 1·2·Bake! Μίγμα για Muffins σοκολάτας 
  • 1 αυγό 
  • 150 ml (3/4 φλιτζ. τσαγιού) σπορέλαιο 
  • 1 συσκευασία ΓΙΩΤΗΣ Crème  
  • 2 κουτ. σούπας ζάχαρη άχνη 
  • 150 γρ. γιαούρτι στραγγιστό 
  • 200 γρ. φράουλες 
  • Λίγα φύλλα μέντας
Εκτέλεση

Ετοιμάζετε το Φρουί Ζελέ με γεύση φράουλα ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες χρησιμοποιώντας 400 ml νερό  Αφήνετε να κρυώσει σε θερμοκρασία περιβάλλοντος.
Ετοιμάζετε το 1·2·Bake! Μίγμα για Muffins σοκολάτας σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας και βάζετε το μίγμα σε ένα αντικολλητικό ταψάκι 32 x 22 εκατοστών. Ψήνετε στους 180°C για 10 περίπου λεπτά. Αφήνετε να κρυώσει.
Κόβετε τις φράουλες σε φέτες και κρατάτε 3-4 για το γαρνίρισμα.
Χτυπάτε στο μίξερ το ΓΙΩΤΗΣ Crème, με τη ζάχαρη άχνη και το γιαούρτι για 5 περίπου λεπτά.
Απλώνετε τη μισή κρέμα από πάνω από το κέικ, βάζετε τις μισές φράουλες και την υπόλοιπη κρέμα.
Ανακατεύετε τις υπόλοιπες κομμένες φράουλες με το ζελέ και το ρίχνετε από πάνω από την κρέμα σιγά σιγά.
Βάζετε στο ψυγείο μέχρι να πήξει το ζελέ.
Γαρνίρετε με τις φράουλες και τα φύλλα μέντας.

Βαθμός δυσκολίας: 2/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους
Βαθμολογία: 0/5
Ρυθμίσεις cookies