Βρέχετε τα αμύγδαλα με το ποτό, πασπαλίζετε με τη ζάχαρη άχνη, τα ανακατεύετε και τα περνάτε από το μπλέντερ μέχρι να γίνουν μια πάστα. Πλάθετε την πάστα σε μπαλάκια και βάζετε μέσα αν θέλετε ένα ολόκληρο αμύγδαλο καβουρντισμένο. Λιώνετε την Κουβερτούρα Γάλακτος σε Σταγόνες ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες. Καλύπτετε τα σοκολατάκια βυθίζοντάς τα ένα-ένα στη λιωμένη κουβερτούρα και τα αφήνετε να παγώσουν.
Σοκολατάκια αμυγδάλου
Υλικά
- 200 γρ. (2 φλιτζ. τσαγιού) αμύγδαλα καθαρισμένα ανάλατα
- 50 γρ. (1/4 φλιτζ. τσαγιού) Grand Marnier ή άλλο ποτό της αρεσκείας σας
- 150 γρ. (3/4 φλιτζ.τσαγιού) ζάχαρη άχνη
- 2 φάκελοι Κουβερτούρα Γάλακτος σε Σταγόνες ΓΙΩΤΗΣ
Εκτέλεση
Υλικά
- 200 γρ. (2 φλιτζ. τσαγιού) αμύγδαλα καθαρισμένα ανάλατα
- 50 γρ. (1/4 φλιτζ. τσαγιού) Grand Marnier ή άλλο ποτό της αρεσκείας σας
- 150 γρ. (3/4 φλιτζ.τσαγιού) ζάχαρη άχνη
- 2 φάκελοι Κουβερτούρα Γάλακτος σε Σταγόνες ΓΙΩΤΗΣ
Βαθμός δυσκολίας: 2/5
1/5 = Πολύ εύκολο
2/5 = Εύκολο
3/5 = Μέτριο
4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια
5/5 = Για προχωρημένους