Τηγανίτες Βαρδουσίων

Υλικά
  • 4 αυγά
  • 200 γρ. γιαούρτι
  • 300 γρ. φέτα
  • 1 κούπα λάδι
  • 4 φλιτζ. Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ
  • 1 κουτ. σούπας Μπέικιν Πάουντερ ΓΙΩΤΗΣ
Εκτέλεση

Θρυμματίζετε το τυρί, το αναμειγνύετε με το γιαούρτι το λάδι και τα αυγά. Όταν ενωθούν τα υλικά προσθέτετε το Μπέικιν Πάουντερ ΓΙΩΤΗΣ και λίγο-λίγο το Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ. Θα κάνετε μια μαλακιά ζύμη.
Βάζετε λάδι να κάψει και με υγρό κουτάλι θα παίρνετε κουταλιές από τη ζύμη και τις βάζετε στο λάδι. Τις γυρίζετε πολύ γρήγορα για να μη μαυρίσουν.
Σερβίρονται ζεστές με κόκκινο κρασί.

Βαθμός δυσκολίας: 2/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους
Βαθμολογία: 5/5
Ρυθμίσεις cookies