Κόβετε τα λαχανικά σε ροδέλες και τα ψήνετε στον φούρνο, ραντίζοντάς τα με λίγο λάδι.
Βάζετε τα υλικά για τη ζύμη στο μπολ του μίξερ και τα ζυμώνετε ελαφρά μέχρι να γίνει μία ομοιογενής ζύμη.
Προσθέτετε στον κάδο του μίξερ τη Φαρίνα Βρώμης ΓΙΩΤΗΣ, το μοσχοκάρυδο, την κανέλα, το αλάτι, το γάλα, το ηλιέλαιο και τα αυγά και ζυμώνετε με το γάντζο ώστε να γίνει μια ομοιόμορφη ζύμη που να ξεκολλάει από τα τοιχώματα (αν χρειαστεί προσθέτετε ελάχιστο νερό).